O açıklama sonrası Caner Erkin'i apar topar stattan çıkarttılar!

Fenerbahçe tribünlerinin maç boyu küfürler ettiği Caner Erkin, karşılaşmanın ardından Sarı lacivertli kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun kendisi hakkında söylediği sözleri duyunca adeta çılgına döndü.

Özel hayatıyla ilgili açıklamalara tepki vermek isteyen milli sol bek, teknik heyetin kararıyla takım otobüsüne bindirilmedi.

Masör Cemil Karataş’ın arabasıyla stattan ayrılan Caner’in, bu şekilde basına açıklamada bulunması engellendi.

Sıcağı sıcağına oyuncusunu ateşe atmak istemeyen teknik ekip, Leipzig maçı öncesi gerginliklerin daha da artmasını önledi.

Derbi sonrası Caner Erkin hakkında konuşan Uslu, “Caner’in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı.Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner’e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens’e diyecek bir şey yok. Lens’in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler Beşiktaş aldı” demişti.

O açıklama sonrası Caner Erkin'i apar topar stattan çıkarttılar! ile ilgili etiketler Caner Erkin Derbi Mahmut Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.