Nusret'ten, Şeyma Subaşı'na tam not!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, 'healthyish cafe' adını verdiği sağlıklı yiyeceklerin satılacağı kafeyi yakın dostlarının katılımıyla açtı.

Acun Ilıcalı'nın sağlıklı beslenerek düzenli spor yapmaya dikkat eden eşi Şeyma Subaşı, hayalini kurduğu kafeyi Bebek'te açtı. Mekanın açılışına yakın dostlarını çağıran Subaşı, menüde bulunan yiyecekleri başta Nusret Gökçe olmak üzere pek çok ünlü isim tek tek tattırmayı ihmal etmedi.

YAKIN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Bebek'te bulunan mekanın açılış gününe özel olarak dükkanına gelen konuklarını kameraya alan Subaşı, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Subaşı'yı mutlu gününde Mert Vidinli, Oğulcan Engin, Nusret Gökçe ve Acun Ilıcalı yalnız bırakmadı.

Nusret'ten, Şeyma Subaşı'na tam not!

NUSRET'TEN TAM NOT ALDI

Sosyetenin en ünlü kasabı Nusret Gökçe, Subaşı'nın yeni mekanına ziyaret ederek sağlıklı yiyeceklerinin tadına baktı. Bol yeşillik ve balığın olduğu bir tabak sipariş eden Gökçe, çok beğendiğini söyleyerek Subaşı ile fotoğraf çektirdi.

Nusret'ten, Şeyma Subaşı'na tam not! - Resim : 2

Nusret'ten, Şeyma Subaşı'na tam not! - Resim : 3

Nusret'ten, Şeyma Subaşı'na tam not! - Resim : 4

 

Nusret'ten, Şeyma Subaşı'na tam not! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı healthyish cafe açılış Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.