Nusret'ten çocuklara 23 Nisan jesti!

Et restoranları sahibi Nusret Gökçe, 5-18 yaş arası çocuklara 23 Nisan nedeniyle ücretsiz ve sınırsız menü hizmeti veriyor.

Her hareketi gündem olan dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, yeni bir kampanyaya imza atarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'na özel tüm Nusr-Et Restoranları'nda geçerli olmak üzere çocuklara ücretsiz menü olacağını duyurdu.

23 Nisan'dan önce kampanyasını açıklayan Nusret, geçtiğimiz gün de etkinlikle ilgili çalışmalarını yine Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Nusret'ten çocuklara 23 Nisan jesti!

RAKAM VE LİMİTTE SINIR YOK

Et konusunda marka olan Gökçe, 5-18 yaş arası tüm çocukları Nusr-Et'e beklediğini söyledi. 23 Nisan'da, rakam ve adet limiti olmadan tüm çocuklara hizmet vermek adına, Nusr-Et Restoranlarının hazırlık aşamasını paylaştı. Ürünlerini yola çıkarken görüntüledi ve ''Ben geçiyorum, siz geliriniz. 11:00-12:00 gibi başlarız' notunu ekledi.

Nusret'ten çocuklara 23 Nisan jesti! - Resim : 2

Nusret'ten çocuklara 23 Nisan jesti! - Resim : 3

Nusret'ten çocuklara 23 Nisan jesti! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.