Nusret'in nasırlı elleri sosyal medyada gündem oldu!

‘Salt Bae’ hareketiyle ünlenen Nusret nasırlı elleriyle gündem oldu. Nusret'in ellerini görenler “Ağırlık kaldırmaktan nasır tutmuş. O tırnaklarını kessin" yorumları yaptı.

Meşhur tuz serpme hareketi ile adından söz ettiren ve kısa sürede şöhreti tüm dünyaya yayılan Nusret Gökçe'nin son paylaştığı videolarda ellerinin içindeki nasırlar dikkat çekti.

Koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı gerekçesiyle restoranı kapatılan Nusret, bu olaydan sonra kendini işine daha fazla vermeye başladı. Sabah erken saatlerde kalkan ve dükkanını açan Nusret, bu anlara ilişkin görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

 Nusret'in nasırlı elleri sosyal medyada gündem oldu!

30 milyona aşkın takipçi sayısıyla ve yaptığı her paylaşımıyla dikkat çeken Nusret'in ellerine görenler şaşırdı. Nasır tutmuş elleri ve uzun tırnaklarıyla gündem olan Nusret'in takipçileri bu durumu fazla ağırlık kaldırmasına bağladı.

 

 

 

Nusret'in nasırlı elleri sosyal medyada gündem oldu! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Nusret nasır
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.