Nusret'in konuşurkenki tuhaf tavırları İngiltere'de tepki çekti!

Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin İnstagram hesabında paylaştığı bir videoda yaptığı konuşma sırasındaki tavırları onun konuşmasını ilk kez gören hayranlarını şoke etti. Nusret'in garip tavırları tepki çekti.

İnterneti kasıp kavuran benzersiz tuzlama tekniğinin ardından Salt Bae'in kim olduğunu hepimiz biliyoruz - ama ünlü şefin konuşmasını ve tuhaf tavırlarını hiç gördünüz mü?

Gerçek adı Nusret Gökçe olan Salt Bae, Instagram hesabı üzerinden, Londra'ya olan aşkını ilan ettiği bir video yükledi.

TUHAF TAVIRLAR TAKINARAK LONDRA'YI ÖVDÜ

40 milyon takipçisine ulaşan son gönderide videoya kollarını sıvayarak başladı ve “Durun, bekleyin. Londra hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.” dedi.

Daha sonra İngiltere'nin başkentini övmeye devam etti: “Londra benim büyük hayalim. Bir gün, ertesi gün, her gün. Her zaman. Londra'yı seviyorum." ifadelerini kullandı, 'Londra farklı'

Ünlü şefi filme çeken kameraman, daha sonra ona İngilizcesi hakkında ne düşündüğünü sordu. Nusret, tuhaf tavırlarına devam ederek “İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi” yanıtını verdi.

Daha sonra “Biliyorsun” ve “şerefe” diyerek İngilizleri taklit etti ve ardından takipçilerine “Yakında Londra'da görüşmek dileğiyle” diyerek videosunu sonlandırdı.

NUSRETİN KONUŞMA ŞEKLİ VE TAVIRLARI TEPKİ ÇEKTİ 

4.5 milyon takipçi tarafından izlenen video, farklı tepkilere sebep oldu. Nusret'in sesini ilk kez duyan ve konuşmasını ilk kez gören hayranları şaşkınlıktan küçük dilini yuttu.

Bir kullanıcı, “Bu adamın konuştuğunu ilk defa duydum” dedi. Bir başkası "Seni seviyorum ama sen neden bahsediyorsun?" ifadelerini kullandı.

Takipçileri, Nusret'in kendine has tuzlama yöntemlerini, konuşmasına tercih ediyor gibi.

Bir kişi, “Bence hiç konuşmasa daha iyi olur” dedi. Bir başkası, “Konuşma, sadece eti kes” yazdı. Bir başkası ekledi: “Neden böyle konuşuyorsun? Konuşman çok irrite edici ve sinir bozucu. ”

NUSRET SUUDİ ARABİSTAN'A GİDİYOR

Londra'daki restoranını açtıktan sadece altı hafta sonra, Nusret'in Londra'dan ayrılacağı ve 28. restoranını açacağı Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a taşınmak için çantalarını topladığı bildirildi.

 

Nusret'in konuşurkenki tuhaf tavırları İngiltere'de tepki çekti! ile ilgili etiketler Londra Nusret tepki konuşma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.