Nusret'e şok! Boston şubesi kapatıldı...

Başta ABD ve Türkiye'dekiler olmak üzere dünya çapındaki et restoranları ve ürünleri tuzlarken kendisine özgü tarzı ile ünlenen Nusret Gökçe, Boston eyaletinde büyük şok yaşadı. Nusr-et'in on gün önce düzenlenen törenle açılan Boston Şubesi, salgın kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile kapatıldı.

Nusr-et'in Boston Şubesi 18 Eylül'de açılmıştı. 

Etleri tuzlarken yaptığı hareketle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'nin sosyal medyada ve Boston'da büyük ilgi çeken yeni restoranı sadece 10 gün sonra kapatıldı. 

Nusret'e şok! Boston şubesi kapatıldı...

Gerekçe ise koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri ihlal ve yangın çıkışlarının şartnamelere uygun olmaması gösterildi. 

Nusret'e şok! Boston şubesi kapatıldı... - Resim : 2

Bunun dışında Nusr-et Steakhouse'un mutfağında yer alan buzdolabı ve bulaşık makinelerinin kullanımı için de yeterli düzenlemelerin yapılmadığı eksiklikler arasında gösteriliyor.

Nusret Gökçe, şu ana kadar iddialara ilişkin bir açıklama yapmış değil.

Ancak ABD basınına yansıyan haberlere göre Nusr-et'in Boston Şubesi'nin kapatılmasına ilişkin davanın 29 Eylül Salı günü mahkemede görülecek.

TWERK YARAMADI

Nusret Gökçe son olarak Boston şubesinde siyahi bir kadının tweerk dansı yaparken görüntüleri ile gündeme gelmişti. 

 

Nusret'e şok! Boston şubesi kapatıldı... ile ilgili etiketler Nusret Gökçe salgın nusr-et boston
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.