Nusret, Mehmet Öz'e sordu: Sekste sosyal mesafe nasıl korunur?

Koronavirüs nedeniyle Instagram hesabından sıkça ünlü doktor Mehmet Öz ile canlı yayın yapan Nusret Gökçe, Öz'ün seks tavsiyesine de değindi. Nusret, ünlü doktora karantinada seks yaparken sosyal mesafenin nasıl korunacağını sordu.

Doktor Mehmet Öz, geçtiğimiz haftalarda karantinadaki çiftlere ‘seks yapın’ tavsiyesinde bulundu. Öz’ün bu önerisi, günlerce konuşuldu. ‘Salt bae’ lakaplı Nusret Gökçe de Instagram canlı yayınına, ABD’de görev yapan Türk doktoru aldı.

“O MESAFEYİ NASIL KORUYACAĞIZ?”

Nusret, doktor Öz’e “Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol seks yapın diyorsunuz, o mesafeyi nasıl koruyacağız?” diye sordu.

Buna karşılık Mehmet Öz, “O mesafe tanımadığın insanlar için. Evlerinde kalanlar hasta düşerlerse, büyük ihtimalle siz de hasta olacaksınız. Karı ve kocanın aralarındaki irtibatları devam etmezse, onun da bazı sıkıntıları var. Öpüşmezsiniz ama diğer mevzuları yapabilirsiniz” cevabını verdi.

Mehmet Öz, konuştuğu meslektaşlarının da kendisine hak verdiğini belirterek, “Nasıl olsa hastalanacaksın, hiç olmazsa eğlenerek hastalan” ifadelerini kullandı.

Nusret, Mehmet Öz'e sordu: Sekste sosyal mesafe nasıl korunur?

MEHMET ÖZ NE DEMİŞTİ?

Mehmet Öz, koronavirüsle mücadeleye yönelik toplumsal mesafe uygulamasının yan etkilerine karşı karantinaya aynı çatı altında giren çiftlere bol bol seks tavsiye etmişti.

“Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm seks" diyen Dr. Öz, "Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız" ifadelerini kullanmıştı.

 

Nusret, Mehmet Öz'e sordu: Sekste sosyal mesafe nasıl korunur? ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Mehmet Öz Koronavirüs Korona canlı yayın seks
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.