"Nusret ile neredeyse yüz kez sarıldık..."

Dünyanın en pahalı restoranları arasında gösterilen Nusr-et'e gittikten sonra ülkesinde eleştiri yağmuruna tutulan Venezuela Devlet Başkanı Maduro, gelen tepkilere aldırmadan Türkiye ziyaretini ballandıra ballandıra anlattı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro dün hem Venezuela hem de Türk basınının gündemindeydi. Maduro'nun gündem olma sebebi ise Çin temasları sonrasında eşiyle birlikte İstanbul'a uğraması ve Nusret Gökçe'nin lokantasına gitmesiydi.

Son yıllarda ekonomik kriz içerisinde olan Venezuela'nın liderinin lüks lokantada et yemesi yoksullukla uğraşan halkından tepki almıştı.

"BANA TÜRKİYE'DE SULTAN MADURO DİYORLAR"

Tepkilerin ardından Caracas'a dönen Maduro kısa bir açıklama yaptı.  Maduro, Nusret'in kendisine bir tişört hediye ettiğini söylerken, "Bana Türkiye'de Sultan Maduro diyorlar. Yeni bir teknik bile öğrendim. Venezuela'nın dünyanın her yerinde dostları var ve ünlü insanlar. Nusret'i tanımıyordum, oradayken tanıştık. Birbirimize neredeyse yüz kez sarıldık. 

"BİR SULTAN TAHTINA BİLE OTURDUM"

Nusret bana bir müze ziyaretimde eşlik etti. Gittiğim müzede Osmanlı İmparatorluğu'ndan eserler vardı. Bir sultan tahtına bile oturdum. dedi.

 

"Nusret ile neredeyse yüz kez sarıldık..." ile ilgili etiketler Sosyal Medya maduro Nusret Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.