Nusret Gökçe'ye ortağı Mithat Erdem'den şoke eden sözler

Nusr-Et restoranlarının sahibi ünlü kasap Nusret Gökçe'nin üçüncü ortağı olan Mithat Erdem, Instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşımlarla herkesi şoke etti. Erdem, sosyal medya üzerinden Nusret Gökçe’ye adeta ateş püskürdü.

Ünlü fenomen kasap Nusret Gökçe hakkında sosyal medyada geçtigimiz akşam yaşanan gelişme şok etkisi yarattı. Nusret Gökçe'nin yıllardır yol arkadaşı olan ve ortağı olarak bilinen Mithat Erdem, Instagram hesabından paylaştığı hikayelerle ağızları açık bıraktı.

Nusret Gökçe

Mithat Erdem gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Nusret Gökçe ve işadamı Ferit Şahenk'in fotoğrafının üstüne "Alçak keyifli ortaklar" ve “Hain şen ortaklar” yazarak görenleri şoke etti. Erdem daha sonra bu paylaşımını sildi.


İşte Mithat Erdem'in yaptığı diğer paylaşımları...

Nusret Gökçe'ye ortağı Mithat Erdem'den şoke eden sözler - Resim : 2

 

 

Nusret Gökçe'ye ortağı Mithat Erdem'den şoke eden sözler ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Instagram Nusret Mithat Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.