Nusret Gökçe şov yaptı, takipçiler çıldırdı!

Ete tuz atma hareketiyle fenomen olan Nusret son paylaşımıyla takipçilerini kızdırdı. Videoda eti kesip sağa sola fırlatan Nusret'e "Millet et bulamıyor." tepkileri yağdı.

Hem dünyada hem Türkiye'de meşhur olan kasap Nusret Gökçe, paylaştığı son video ile tepki topladı.

"SENİN SAĞA SOLA ATTIĞIN ETLERLE AİLE DOYAR"

Videoda eti kesip kesip sağa sola atan Nusret'e takipçileri çok kızdı. Nusret'e gelen yorumlar arasında "Millet et bulamazken sen eti temizleyeceğim diye yarısını sağa sola attın", "Senin attığın etlerle bir aile doyar", "Bir kere de fakiri doyur" yorumu yağdı.

İşte gelen yorumlar:

nusret-sov-yapacagim-derken-saga-sola-etleri-10264831_9814_m

En son 'Tuz serpme' (saltbae) hareketi ile sosyal medya fenomeni haline gelen Nusret Gökçe, sosyal medyada eski yıllara ait paylaşımların (tbt) yapıldığı perşembe gününü boş geçmedi.

KASAP ÇIRAĞI ŞİMDİ DÜNYA MARKASI

Dünya çapında üne kavuşan sosyete etçisi, Amerika’daki ilk şubesini açtığı Miami’den 13 yaşındaki fotoğrafını yayınladı.

--10260951

Nusret, Instagram'da yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

"1994-1995, yaş 13. İlkokuldan mezun olduktan sonra maddi imkansızlıklardan dolayı okul hayatımı bitirip kasap çırağı olarak işe başladım.

Her gün 18-20 saat çalışıp babadan 1 tl istemedim. İstesem de yoktu. 2009-2010 sadece 12 masa 10 çalışan. Sene 2017, 12 restoran 1000 çalışan. Ve karşınızda bir dünya markası. Hepimizin markası, hepimizin başarısı."

Nusret Gökçe şov yaptı, takipçiler çıldırdı! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Instagram tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.