Nusret Gökçe pirzolasını 7,2 milyar TL'ye satıyor!

Saltbae hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz isimli çalışmasını 120 bin dolara satmasına karşılık paylaşımda bulundu.

Satışa sunduğu etlerle çektiği her videosu gündem olan sosyetik kasap Nusret Gökçe, son günlerin en çok konuşulan sanat eserine göndermede bulundu. Gökçe, duvara bantlanmış muz eserine karşılık olarak pirzolayı bantlayarak sosyal medya hesabından yayınlandı.

Ülkenin çeşitli yerlerinde restoranı olan ve zamanının bir kısmını spor yaparak geçiren Nusret Gökçe dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gökçe, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz isimli eserini 120 bin dolara satışa çıkarmasına karşılık bir hamle yaptı. Bir pirzolayı bantlayan Gökçe, bu fotoğrafı "Sadece $1,250,000,000 dedi" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Gökçe'nin 1 milyar 250 bin TL yani 7,2 milyar TL istediği bu pirzola için sosyal medya kullanıcılarının ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Nusret Gökçe pirzolasını  7,2 milyar TL'ye satıyor!

Nusret Gökçe pirzolasını 7,2 milyar TL'ye satıyor! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe saltbae pirzola muz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.