Nusret Gökçe 2 yıldır görmediği annesine kavuştu! Fatma Gökçe'nin ilk sözleri bu oldu

Suudi Arabistan, California, Boston Massachusetts, Londra, Dallas Texas, Mikonos, New York, Miami, Katar, Muğla, Ankara, İstanbul gibi birçok yerde şubesi bulunan Nusr-Et restoranlarının sahibi ve ünlü kasap Nusret Gökçe iki yıl aradan sonra annesine kavuşmanın heyecanını yaşadı. Anne Fatma Gökçe'nin oğlu Nusret’e ilk yorumu “Çok zayıflamışsın annem” oldu. Ünlü işletmeciye ise sosyal medyada 'hayırsız evlat' şeklinde tepki yağdı.

‘Salt bea’ (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhreti yakalayan, 2010 yılında İstanbul'da açtığı ilk restoranından sonra dünyanın çeşitli yerlerinde de şubeler açan ünlü işletmeci ve kasap Nusret Gökçe, iki yıl sonra annesiyle bir araya geldi. Annesinin Nusret’e ilk yorumu “Çok zayıflamışsın annem” oldu.

Nusret Gökçe 2 yıldır görmediği annesine kavuştu! Fatma Gökçe'nin ilk sözleri bu oldu


Son günlerde eski çalışanlarıyla davalık olduğu haberleriyle gündeme gelen Londra restoranınındaki fiyatların pahalı olmasıyla gözlerin çevrildiği işletmeci ve kasap Nusret Gökçe iş yoğunluğundan dolayı göremediği annesine iki yıl sonra kavuştu. Annesini 2 yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü söyleyen Gökçe'ye sosyal medyadan tepki yağdı.


ANNESİNİ 2 YIL SONRA GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ...

"Cennet" diyerek annesi ile olan anlarını 40 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan Nusret Gökçe, annesini 2 yıl aradan sonra gördüğünü söyledi. Oğlunu yıllar sonra gören anne Fatma Gökçe duygusal anlar yaşadı. Anne Gökçe "Ayağına taş değmesin oğul" ifadelerini kullandı.

Nusret Gökçe 2 yıldır görmediği annesine kavuştu! Fatma Gökçe'nin ilk sözleri bu oldu


'İMKANIN VARKEN ANNENİ NEDEN 2 YIL GÖRMEDİN?'

Nusret, annesini 2 yıl boyunca görmediğini söyleyince takipçilerinden ve sosyal medya kullanıcılarından tepki gördü. Nusret'in takipçileri "İhmal etme anneni", "Erken olmuş biraz sanki", "İmkanın varken neden 2 yıl?" şeklinde yorumlar yağdı.

 

 

 

Nusret Gökçe 2 yıldır görmediği annesine kavuştu! Fatma Gökçe'nin ilk sözleri bu oldu ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Sosyal Medya Nusret fatma gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.