Nusret, et sevdası uğruna yasaları çiğnedi!

Ünlü et restoranları sahibi Nusret Gökçe, son olarak New York'ta açtığı restoranla gündeme gelmişti. Gökçe'nin et sevdası uğruna New York'taki yasaları çiğnediği ortaya çıktı. Çünkü oranın yasalarına göre ete çıplak elle dokunmak yasak.

Kısa sürede Türkiye'nin dünyadaki en ünlü yüzleri arasında yer almayı başaran Nusret Gökçe şu sıralar New Yor'taki restoranı ile gündemde. Independent'ta yer alan bir habere göre Nusret'in et hazırlayış biçimi New York eyalet yasalarına aykırı. New York sağlık yasası 81. maddeye göre eti hazırlarken çıplak elle dokunmak yasak.

574ee7a56ce4361a140eb0bejpg-728x728

81. MADDE NE DİYOR?

81. maddede şu ifadeler yer alıyor: Yemek sıcak değilse, çıplak el değmeden hazırlanacak ve servis edilecektir.

Gökçe'nin çektiği videolarda eti hazırlamadan önce çıplak elle dokunduğu hatta çeşitli şovlar yaptığından bahsedilen haberde bu durumun New York sağlık yasalarına aykırı olduğuna vurgu yapılıyor.

Öte yandan çıplak elle ete dokunmanın bakteri, parazit ve virüslere davet çıkardığı belirtilirken bu durumun gıda zehirlenmesine neden olabileceği bildirildi. Independent'ın ulaştığı Nusr-Et restoranı konuyla ilgili açıklama yapmadı. New York Sağlık Departmanı da konuyla ilgili yorum yapmadı veya kendilerine bir şikayet gelip gelmediğini söylemedi.

Nusret, et sevdası uğruna yasaları çiğnedi! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe New York Nusret restoran foroğraf dokunma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.