Nusret dünyaca ünlü şarkıcıyı tanımadı!

Tuzlama hareketi ile tüm dünyanın tanıdığı Nusret, çeşitli ülkelerde açtığı restoranlarda ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Nusret'in bugünkü konuğu ise dünyaca ünlü sanatçı Anne Marie oldu. Marie'nin ilk başta Nusret tarafından tanınmaması ise dikkat çekti. Çalışanına "Hangisi meşhur?" diye soran Nusret, Anne Marie ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Anne Marie, Dubai'de verdiği konser sonrası ekibiyle birlikte yemek yemeye Nusret'e gitti. Meşhur şovunu yapmak için kolları sıvayan Nusret, altın kaplama eti masaya getirdi. Şarkıcıya servis yapmak isteyen Nusret, çalışanına "Hangisi meşhur?" diye sordu.

Çalışanından "Hanımefendi" cevabını alan Nusret Gökçe daha sonra, ünlü şarkıcıya o meşhur hareketiyle servisini yaptı. Nusret, tanımadığı Anne Marie ile tam 5 story paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.

NUSRETİN MEŞHUR TUZLAMA HAREKETİNİ YAPTILAR

Öte yandan görüntülerde Anne Marie'nin, Nusret ile birlikte meşhur tuzlama hareketini yaptığı görüldü.

Nusret dünyaca ünlü şarkıcıyı tanımadı!

Nusret dünyaca ünlü şarkıcıyı tanımadı! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe anne marie Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.