Nurseven öğretmen, Öğretmenler Günü'nde koronavirüse yenik düştü

Okul öncesi öğretmeni Nurseven Elbasan, hamileyken koronavirüs yakalandı. Durumu ağırlaşınca entübe edilen Nurseven öğretmen, 20 Kasım'da, 6.5 aylık bebeğini dünyaya getirdi. 24 Kasım'da hayatını kaybeden Elbasan'ın Covid-19 aşısı olmadığı ortaya çıktı.

İzmir'de Kemalpaşa Lütfü Ürkmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli okul öncesi öğretmeni Nurseven Elbasan, ikinci çocuğuna hamileyken koronavirüse yakalandı.

Nurseven öğretmen, Öğretmenler Günü'nde koronavirüse yenik düştü

1 ay önce koronavirüs testi pozitif çıkan 9 yıllık öğretmen Nurseven Elbasan, durumu ağırlaşınca İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 18 aylık Melis adında bir kız çocuğu annesi olan Elbasan'ın sağlık durumu her geçen gün ağırlaştı. 10 Kasım'da entübe edilen Elbasan, geçen 20 Kasım'da 6.5 aylık hamileyken 2'nci çocuğunu dünyaya getirdi. Kız bebeğe 'İnci' ismi verildi.

Nurseven öğretmen, Öğretmenler Günü'nde koronavirüse yenik düştü - Resim : 2

Umutlu bekleyiş sürerken Öğretmenler Günü'nde Nurseven öğretmenden acı haber geldi. Covid- 19 aşısı olmadığı öğrenilen Nurseven öğretmen 2'nci çocuğunun dünyaya gelmesinden 4 gün sonra 24 Kasım'da koronavirüsten yaşamını yitirdi.

Elbasan'ın ölümü, eşi Taner Elbasan (35), yakınları ve eğitim camiasını üzüntüye boğdu. Nurseven Elbasan, aynı gün Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DHA

Nurseven öğretmen, Öğretmenler Günü'nde koronavirüse yenik düştü ile ilgili etiketler Öğretmen Nurseven Elbasan covid-19 Nurseven öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.