Nurseli İdiz'in duygusal anları... Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde ağladı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeni yaşını ailesi ve dostlarıyla birlikte kutladı. 65 yaşına basan Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi babalarına sürpriz doğum günü partisi organize etti. Eski eşi Nergis Kumbasar'ın da katıldığı partide Erbil'e 70 bin TL'lik yüzük hediye edildi. Erbil'in yakın dostu Nurseli İdiz duygusal anlar yaşadı.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla savaşan Mehmet Ali Erbil 65 yaşına girdi. Erbil'e kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi Karaköy'deki bir mekanda sürpriz doğum günü partisi organize etti.

Nurseli İdiz'in duygusal anları... Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde ağladı


Ünlü sunucunun doğum gününe kızı Yasmin Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Nurseli İdiz, Gülay Kamaz, Bülent Korkmaz, Merve Özaltın ve ağabeyi Mustafa Erbil gibi isimler katıldı.


DİKKAT ÇEKEN DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Erbil'in kızı Yasmin tarafından özel olarak hazırlayılan doğum günü pastası geceye damga vurdu. Çarkıfelek’teki motifiyle birlikte ‘Dobrosvski’,’Parmaktan sonra’, ‘Acımadı ki’, ‘Mehmet Ali Beyyy’ gibi sözlerle bezenmiş pastadaki mumları üfleyen ünlü şovmen, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Nurseli İdiz'in duygusal anları... Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde ağladı - Resim : 2

NURSELİ İDİZ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Mehmet Ali Erbil’i çocuklarıyla birlikte mutluluğunu görünce duygusallaşan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

Nurseli İdiz'in duygusal anları... Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde ağladı - Resim : 3

70 BİN TL'LİK YÜZÜK HEDİYE EDİLDİ

Milliyet'in haberine göre; Mekanın sahibi Bülent Korkmaz’ın, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye etmesi dikkatlerden kaçmadı. Erbil, yeni yaşından beklentisini ise ''Sağlık ve huzur'' sözleri ile özetledi.

Nurseli İdiz'in duygusal anları... Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde ağladı - Resim : 4

 

Nurseli İdiz'in duygusal anları... Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde ağladı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Doğum günü Nergis Kumbasar nurseli idiz yasmin erbil Ali Sadi Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.