Nurseli İdiz kimdir,kaç yaşında? Nerelidir?

Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Nurseli İdiz’in hayatı merak edildi. Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üstüne çeken Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık.

Birçok başarılı projede yer alan oyuncu Nurseli İdiz uzun zamandan sonra ekranlara çıktı. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak eğlenceli dakikalar yaşattı. Hayatı merak edilen oyuncu Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık.

Nurseli İdiz kimdir?

Oyuncu Nuseli İdiz’in kızlık adı soyadı Nuran Nurseli Çamlıbel’dir. Nurseli İdiz 6 Ekim 1960 yılında İstanbul Pendik'te doğmuştur. Babası İskeçe göçmeni ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve annesi Deniz Çamlıbel’dir. Lisede Fen bölümünde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olarak sanat dünyasına atılmıştır.

Nurseli İdiz kimdir,kaç yaşında? Nerelidir?

1981 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayarak "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" oyunu Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yapmıştır.

1981'de, TRT'de "Şarkılar Neyi Söyler" adlı programı ve "Prizma" adlı programlarını sunarak, "Geçmiş Bahar Mimozaları" dizisiyle adını ekranlarda duyurdu. "Kız Kulesi Aşıkları", "Böcek" adlı filmleriyle adından sinemada da söz ettirmeyi başardı.

1991 yılında televizyonda "Saklambaç" adlı bir program sunmuştur. Birçok sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Nurseli İdiz müzisyen, Cem İdiz ile 1983 yılında evlendikten 15 yıl sonra eşinden, 1999 yılında boşandıktan sonra da İdiz soyadını kullanmaya devam etmektedir. 1985 doğumlu Canan Elif İdiz adında bir kızları vardır.

Nurseli İdiz, Faruk Bayhan'ın yapımcılığında 2015 yılında Show Tv'de yayınlanan "İlişki Durumu: Karışık" adlı dizide başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece ve Pamir Pekin paylaşmıştır.

Nurseli İdiz kimdir,kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler nurseli idiz kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.