Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı!

Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı! Star TV ekranlarında Fenerbahçe'ye destek olmak amacıyla düzenlenen Fener Ol kampanyasında Nursel Ergin'in anlattığı hikaye komik anlar yaşatıyor. Küçük yaşlarda Rıdvan Dilmen ile yaşadığı komik anları anlatan ünlü isim, stüdyoda bulunanları kahkahaya boğdu. İşte Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı! Var mısın Yok musun? yarışmasıyla hayatımıza giren Nursel Engini küçük yaşlarda Rıdvan Dilmen ile yaşadığı komik anları anlatan ünlü isim, stüdyoda bulunanları kahkahaya boğdu. Star TV ekranlarında Fenerbahçe'ye destek olmak amacıyla düzenlenen Fener Ol kampanyasında Nursel Ergin'in anlattığı hikaye komik anlar yaşatıyor. İşte Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı!

Fenerbahçe, kulübe nakit para girişi sağlamak için yardım gecesi organize ediyor.

WinWin organizasyonları adı altında gerçekleştirilen cnalı yayınlarda taraftarlar kulübe bağış yaparak destek olurken, program içerisinde Nursel Ergin'in anlattığı, bir anı gülüşmelere yol açtı.

 RIDVAN DİLMEN ANISI

İlk kez uçağa binişini anlatan Ergin, yaptıkları geziye Dilmen'in de katıldığını bu gezide Ergin'in Dilmen'in kucağında seyahat ettiğini anlatması, stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

Ergin "Bilmiyorum hatırlar mısınız, ilk kez uçağa sizinle bindim. Bize İstanbul turu attırmışlardı uçağa bindirip. Sizi uçağa bindireceğiz demişlerdi. Ben sizin kucağınıza oturmuştum" dedi. Ergin'in anısına Dilmen "Enteresan" cevabını verdi.

STÜDYODA GÜLÜŞMELER

Dilmen ve Başkan Ali Koç da bu anıya şaşkınlıkla karışık gülüşmeyle karşılık verdi.

Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı! - Resim : 2

Nursel Ergin'in Rıdvan Dilmen çocukluk anısı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Star TV Rıdvan Dilmen Fener Ol
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.