Nuriye Terim kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

Galatasaray’ın efsane isimleri arasında yer alan Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim hayatını kaybetti. Bir süredir yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle evde bakım hizmeti alan Nuriye Terim, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Peki, Nuriye Terim kimdir?

Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, Adana'daki evinde 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kentteki özel bir hastanenin morguna kaldırılan Terim'in cenazesinin, yarın eşi Talat Terim'in kabrinin yanında toprağa verileceği kaydedildi.

NURİYE TERİM KİMDİR?

Nuriye Terim, Fatih Terim’in annesidir. 1931 yılında Adana'da dünyaya gelen Nuriye Terim’in eşi Talat Terim 6 Şubat 2019 tarihinde vefat etmişti. Nuriye Terim'in Taner Terim adında da bir çocuğu daha bulunmaktadır.

Nuriye Terim kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

Nuriye Terim'in cenazesi, 26 Kasım 2022'de düzenlenecek törenin ardından Asri Mezarlık'ta defnedilecek.

Nuriye Terim kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? ile ilgili etiketler Nuriye Terim Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.