Nuri Şahin'in 15 yıllık rekoru kırıldı!

Bundesliga'nın 8. haftasında Borussia Dortmund, deplasmanda Hertha Berlin'i 5-2 mağlup etti. Bol gollü karşılaşmada Youssoufa Moukoko 16 yaşından 1 gün almışken ikinci yarıda oyuna alındı ve Nuri Şahin'in rekorunu egale etti.

Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 8. haftasında Berlin Olimpiyat Stadı’nda Hertha Berlin’e konuk oldu. Norveçli futbolcu Erling Haaland'ın 4 golle yıldızlaştığı mücadeleden Borussia Dortmund, 5-2 galip ayrıldı.

NURİ ŞAHİN'İN REKORUNU KIRDI

7 gole sahne olan karşılaşmada bir rekor da kırıldı. Cuma günü 16. doğum gününü kutlayan Kamerun asıllı futbolcu Youssofa Moukoko, maçın 85. dakikasında Haaland’ın yerine oyuna girdi. Kralspor'un haberine göre; 16 yaşından 1 gün almışken karşılaşmaya dahil olan Moukoko böylelikle Bundesliga’da forma giyen en genç futbolcu unvanını aldı ve Nuri Şahin’in yaklaşık 15 yıllık rekorunu kırdı.

Eski milli futbolcu Nuri Şahin 16 yaş 335 günlükken Dortmund formasıyla Bundesliga’da forma giyen en genç futbolcu rekorunu 2005 yılından bu yana elinde bulunduruyordu.

Nuri Şahin'in 15 yıllık rekoru kırıldı! ile ilgili etiketler Bundesliga Nuri Şahin Youssoufa Moukoko
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.