Nuri Şahin Antalyaspor'da! Nuri Şahin kimdir? Hangi mevkilerde oynuyor?

Son dakika Antalyaspor Nuri Şahin transferi! Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi. Peki Nuri Şahin kimdir? Hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar...

Alman asıllı Türk oyuncu Nuri Şahin, Süper Lig takımlarından Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli oyuncu 2 yıl boyunca Antalyaspor formasını terletecek.

Son olarak Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen forması giyen Nuri Şahin, Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile her konuda anlaşma sağladı. 31 yaşındaki deneyimli orta sahayla 2 yıllık sözleşme imzala Antalyaspor, bu transferi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yapılan açıklamada; "Hoş geldin Nuri Şahin. Kulübümüz profesyonel futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz." İfadelerine yer verildi.

/p>

Nuri Şahin Antalyaspor'da! Nuri Şahin kimdir? Hangi mevkilerde oynuyor? ile ilgili etiketler Antalyaspor Nuri Şahin Nuri Şahin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.