Nuri Alço'dan ilk adım geldi! Evleniyor...

Yeşilçam filmlerinde hayat verdiği çapkın karakterlerle tanınan usta oyuncu Nuri Alço, 10 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na evlilik teklifi etti.

Nuri Alço, eğlenmek için gittikleri bir mekanda mikrofonu eline aldı ve , "Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?" diyerek sevgilisine evlilik teklifi etti.

YILLARDIR BU ANI BEKLİYOR

Teklif yüzüğünü takan ve 10 yılı aşkındır bu anı beklediğini dile getiren Burcu Sezginoğlu ise "Evet" cevabını verdi. Sezginoğlu'nun, Nuri Alço'dan yaşça küçük olması sosyal medyada olay oldu.

Nuri Alço'dan ilk adım geldi! Evleniyor...

"SEN BENİ, BAHARI SEVER GİBİ SEVDİN"

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaşan Sezginoğlu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Kabul ediyorum, hayatımın en şaşkın 'Evet'iydi.. Sen beni, baharı sever gibi sevdin. Çölün ortasında bulduğun çiçek gibi. Zarar gelmesin diye cam fanusa koyup, deli gibi sahiplenerek sevdin. Benim için hiç sevmediğin yağmurları bile sevdin. Dağınık saçlarımı, dudağımdaki uçuğu, saatlerce güldüğün sakarlıklarımı. Önce dostum; sonra sevdam. Sen benim gökyüzüm. En güzel doğum günü hediyem oldun. 10 sene boyunca tüm inadıma rağmen benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim sevgilim. Hayat yolculuğumuz daim olsun..."

Nuri Alço'dan ilk adım geldi! Evleniyor... - Resim : 2

Nuri Alço'dan ilk adım geldi! Evleniyor... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.