Nuri Alço'dan bebek açıklaması: Genç bir karım var, ben de aslan gibiyim!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile geçtiğimiz aylarda evlendi. Alço'ya bebek sorusu gelince Alço kendisinin bir yönteme ihtiyacı olmadığını söyledi.

Nuri Alço ve eşi Burcu Sezginoğlu bir ödül törenine katıldı. UçanKuş TV muhabirinin sorularını cevaplayan çift, ilişkilerinin iyi gittiğini, 3 aylık evli olduklarını, ama hiçbir şeyin onlar için değişmediğini söyledi.

Nuri Alço’ya "bebek istiyorum" açıklaması da hatırlatıldı. Alço, "Allah’tan hayırlısı ise olur. Yüce Rabbim nasip ettiyse neden olmasın" dedi.

"GENÇ BİR KARIM VAR, BEN DE ASLAN GİBİYİM"

Alço'ya tüp bebek gibi bir yöntem düşünüp düşünmediği sorulunca eşi Sezginoğlu, "Bu soruyu yaş farkından dolayı mı sordunuz? Kabul etmiyorum bu soruyu" dedi. Nuri Alço ise "Yok canım neden farklı bir yöntem düşünelim. Genç bir karım var. Ben de aslan gibiyim her şeyin hayırlısı olsun" dedi.

 

 

Nuri Alço'dan bebek açıklaması: Genç bir karım var, ben de aslan gibiyim! ile ilgili etiketler Nuri Alço Bebek burcu sezginoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.