Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

Show TV'nin yeni sezonda izleyici ile buluşturacağı Gülperi dizisinin çekimlerine başlandı. Kadrosunda sevilen ve başarılı oyuncuların bulunduğu dizinin başrollerinden biri Nurgül Yeşilçay oldu. Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? Bu soruların detaylı yanıtları haberimizde...

Show TV, yeni sezona iddialı yapımlarla başlamak için hazırlıklarını son hızla sürdürüyor. Eski dizilerin yanı sıra sezonun yenilerinin de çekimlerine başlandı. Kadrosundaki başarılı oyuncular ve konusu ile dikkat çeken yapımda Nurgül Yeşilçay da bulunuyor. Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? Diziyle ilgili merak edilen tüm bilgileri bu haberde derledik.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

 

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan ve Gaziantep’te devam eden dizinin merakla beklenen setinden ilk kareler yayınlandı. Ekranların yeni dizisi Gülperi konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Gülperi dizisi oyuncuları kimdir? Diziyle ilgili bütün gelişmeler bu haberde yer alıyor.

 

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? - Resim : 2

 

 GÜLPERİ KONUSU NE?
Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Gülperi, çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

 

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? - Resim : 3

GÜLPERİ OYUNCULARI
Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" dizisi Show TV ekranlarında yeni sezona damga vurmaya geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yürüttüğü "Gülperi" çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

 YENİ SEZONUN MERAKLA BEKLENEN İKİLİSİ: NURGÜL YEŞİLÇAY VE TİMUÇİN ESEN
Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan ve Gaziantep’te devam eden dizinin merakla beklenen setinden ilk kareler, yeni sezona damga vuracak ekranların yeni ikilisi Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Güçlü oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak dizinin sarsıcı hikayesi de kadrosu kadar izleyicisini derinden etkileyecek. Dizide Nurgül Yeşilçay, Gülperi karakterine, Timuçin Esen ise Avukat Kadir karakterine hayat verecek.

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi canlandırıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi'nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi’nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanında olan Kadir'in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? - Resim : 4

NURGÜL YEŞİLÇAY
Nurgül Yeşilçay, Afyonkarahisar'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak dizisinde "Bahar Karadağ" rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat'ta Özcan Deniz'le baş rolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki "Kostak Emine" rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? - Resim : 5

Yine 2004'te beş yönetmenin yönettiği Anlat İstanbul filminde "Saliha" karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda atv'de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık'la baş rolü paylaştı. 2006'da Cem Özer'le Sen Olmasaydın adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılının Eylül ayında Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Yaşamın Kıyısında isimli filmin çekimlerine başladı. "Ayten Öztürk" adlı lezbiyen Türk kızını canlandırdığı film, 2007'de 60. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştı ve "En iyi Senaryo" ödülünü kazandı. 2007'de Ezo Gelin dizisinde "Ezo Gelin"i canlandırdı. Ortadoğu'nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31. Uluslararası Kahire Film Festivali'nde Başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg'in yaptığı ana jüride yer aldı.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? - Resim : 6

Şubat 2011'de Cem Özer'den boşandı. Ocak 2010'da yayınlanmaya başlayan Aşk ve Ceza isimli dizide Murat Yıldırım'la baş rolü paylaştı. 2011'de dizi sona erdi. Aynı yıl içerisinde Show TV'de yayınlanmaya başlayan Sensiz Olmaz adlı dizinin baş rolünde yer aldı. Ardından 2012 yılında Sultan dizisinde rol aldı ve dizi 20. bölümde final yaparak ekranlara veda etti. 2013 yılında ise Aşk Kırmızı filminde oynadı. Galip Derviş ve İşler Güçler dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Aynı yıl içersinde Bebek İşi dizisinde "Candan" karakterini canlandırdı. 2014 yılında Gece filminde oynadı Cinayet adlı dizide rol aldı. 2015 yılında efsane dizi Paramparça dizisinde canlandırdığı "Gülseren" karakteriyle yeniden zirvenin sahibi olan Yeşilçay, 2016 yılında senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? - Resim : 7

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? ile ilgili etiketler Show TV Gülperi Nurgül Yeşilçay yeni dizisi ne konusu ne hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.