Nurgül Yeşilçay'ın servet değerindeki suskunluğu!

Nurgül Yeşilçay, İranlı yönetmen Bayram Fazlı’nın çekeceği “Yedullah’ın Güzel Cini” isimli sinema filminin çekimleri için bu hafta İran’a gidiyor.

Nurgül Yeşilçay, İranlı yönetmen Bayram Fazlı’nın ‘Yedullah’ın Güzel Cini’ filminde oynamak üzere bu hafta İran’a gidiyor.

Film boyunca ağzından tek kelime çıkmadan 250 bin TL kazanacak.

İran'ın başkenti Tahran'da 5 hafta kalacak olan Nurgül Yeşilçay geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan 'Dilaram'ı canlandıracak. Film boyunca ağzından tek kelime çıkmadan 250 bin TL kazanacak.

nurgul-yesilcay_27042016143658

Nurgül Yeşilçay film ile ilgili şöyle konuştu:

“Dilaram karakteri sağır ve dilsiz değil. Bu yüzden farklı sesler çıkarmam, jest ve mimiklerimi kullanmam gerekecek. Film için sabahtan akşama kadar enteresan sesler deniyorum” (Posta)

Nurgül Yeşilçay'ın servet değerindeki suskunluğu! ile ilgili etiketler İran Tahran Nurgül Yeşilçay bayram fazlı yedullahın güzel cini
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.