Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra bir ilk! İmaj değiştirdi

Asmalı Konak dizisiyle yıllarca adından söz ettiren 45 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay, yıllardır koyu renk olarak kullandığı saçlarını sarıya boyattı. Sarışın olmak için saatlerce kuaförde kaldığını dile getiren Yeşilçay'ın son hali görenleri şaşırttı.

İmaj değişikliğine giden ünlü sanatçı Nurgül Yeşilçay'ın değişimi hayranlarını şaşırttı. Son olarak FOX TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Kefaret dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, önceki gün imaj değişikliğine giderek saçlarını sarıya boyattı.

"ESMERLERİN SARIŞIN OLMASI YASAKLANMALI"

Uçankuş'ta yer alan habere göre; siyah saçlarını sarıya boyatan oyuncu, kuaför çıkışı kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Kuafördeki işlemlerin çok uzun sürmesinden yakınan oyuncu, "Nasıl tanıdınız? Sabahtan beri buradayım. Çok sıkıldım. Esmerlerin sarışın olması yasaklanmalı çok zor. Saatlerdir buradayım" diyerek espri yaptı.

Yeni projesi için imajını değiştirdiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, bir sinema projesinde yer alacağını söyledi.

İşte Nurgül Yeşilçay'ın son hali...

Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra bir ilk! İmaj değiştirdi

Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra bir ilk! İmaj değiştirdi

 

Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra bir ilk! İmaj değiştirdi ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.