Nurgül Yeşilçay'dan Asmalı Konak itirafı

'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, programda bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak dizisinin hayatındaki değerinden bahsederek hayatındaki en büyük pişmanlığını açıkladı.

Oyunculuk kariyerindeki 22 yılı geride bırakan 45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Güzel oyuncu programda samimi açıklamalarda bulundu.

''ASMALI KONAK DÖNEMİNDE TERAPİYE GİTTİM''

2002-2003 yılları arasında Atv'de yayımlanan, Bahar Karadağ karakterine hayat veren, başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı Asmalı Konak projesinin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Yeşilçay ''Kendimizi orada Madonna, Michael Jackson gibi hissediyorduk. İlk terapiye gidişim de ondan sonraydı. Bir daha da gitmedim.'' şeklindeki konuştu.

Nurgül Yeşilçay'dan Asmalı Konak itirafı

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI BOTOKS

Yaptırdığı estetik operasyonlar sonucu eski halinden eser kalmayan ve pişmanlığını sık sık dile getiren Yeşilçay, ''Botoks bende büyük patladı. Ben böyle bir şey yaptığımda kimseye söylemiyorum. Çünkü 'yapma manyak mısın' diyecek. Ben 'manyağım' diyeceğim. Uzayacak. O yüzden söylemiyorum. Gidiyorum. Diyorum ki 'bas abi bas, elini korkak alıştırma' En pişman olduğum şey botoks.'' şeklindeki açıklamalarıyla pişmanlığını bir kez daha dile getirdi.

Nurgül Yeşilçay'dan Asmalı Konak itirafı ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Botoks asmalı konak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.