Nurgül Yeşilçay: Sanırsın çiğ etle besledim!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 2004 yılında evlendiği Cem Özer'den olan oğlu Osman Nejat ile çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, paylaşımına "Sanırsın karanlık odada, çiğ etle besledim." notunu düştü.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikktleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay, oğlu ile verdiği pozu yine komik bir yorumla takipçileriyle paylaştı. Osman Nejat'ın değişimi ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

"SANIRSIN KARANLIK ODADA, ÇİP ETLE BESLEDİM"

Nurgül Yeşilçay, 2004 yılında nikah masasına oturduğu Cem Özer'den olan oğlu Osman Nejat'la çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı. Yeşilçay, oğlunun büyüdüğüne dikkat çeken esprili bir yorumla fotoğrafını yayınladı. Ünlü oyuncu, fotoğrafının altına "Sanırsın karanlık odada, çiğ etle besledim. Korkmuyorum canım ne alakası var!" notunu düştü.

Nurgül Yeşilçay: Sanırsın çiğ etle besledim!

"NAZAR DEĞMEYE KORKAR BUNA"

Yeşilçay'ın oğlu ile olan pozuna "Nazar değmesin, iyi ki genç yaşta anne olmuşsun ablası gibi duruyorsun yanında" yorumları geldi. Yeşilçay, "Nazar değmeye korkar buna" yorumu ile yine güldürmeyi başardı.

Nurgül Yeşilçay: Sanırsın çiğ etle besledim! - Resim : 2

3 ay önce yaptığı paylaşımından bu yana, oğlunun değişimi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Nurgül Yeşilçay: Sanırsın çiğ etle besledim! - Resim : 3

Nurgül Yeşilçay: Sanırsın çiğ etle besledim! ile ilgili etiketler Instagram Nurgül Yeşilçay Cem Özer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.