Nurgül Yeşilçay iğne ipliğe döndü! İşte zayıflama sırrı

2004–2010 yılları arasında evli olduğu Cem Özer'den Osman Nejat Özer adında bir oğlu bulunan 46 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni görüntüsüyle olay yaratmıştı. Fazla kilolarından kurtulup fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu zayıflama sırrını açıkladı.

Bu yaz sevgili Necati Kocabaş ile uzun süre tatil yapan ve bikinili pozlarıyla adından söz ettiren oyuncu Nurgül Yeşilçay, Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. 46 yaşındaki oyuncu nasıl zayıfladığını anlattı.

16 SAAT AÇ KALARAK ZAYIFLADI

Aralıklı oruç diyetiyle kilo verdiğinden bahseden Yeşilçay, ''Nefes kestim, göz kamaştırdım. 6 aydır ben bu anı bekliyorum, ben bunun için uğraşıyorum. Meğer ben gece yemek yememeyim, sabah da aç karna kalayım. 16 saat açlık diyeti var ya, onu çok kolay yapabiliyormuşum. Kahvaltıyı da geç yapıyorum, çok işe yarıyor. Aralarda da dikkat ediyorum. Biraz daha nefes keseyim lütfen.'' ifadelerini kullandı.

Vücuduna doğal ürünlerle bakım yapmayı tercih ettiğini söyleyen Yeşilçay, "Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum" dedi.

NURGÜL YEŞİLÇAY

 

Nurgül Yeşilçay iğne ipliğe döndü! İşte zayıflama sırrı ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay zayıflama son hali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.