Nurgül Yeşilçay evleniyor mu?

Nurgül Yeşilçay evleniyor mu? Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki akşam sevgilisi Necati Kocabay ve oğlu Nejat ile yemek çıkışı görüntülendi. Yeşilçay, muhabirlere evlilik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen bu konu internetten araştırılıyor. Peki Nurgül Yeşilçay evleniyor mu? Necati Kocabaş ile evlenecek mi? Detaylar haberimizde...

Nurgül Yeşilçay evleniyor mu? 42 Yaşındaki güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay önceki akşam bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Necati Kocabay ile yemek yedikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayadı. Evlilik sinyalleri veren Nurgül Yeşilçay'ın geleceğinin ne olacağı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Nurgül Yeşilçay evleniyor mu? Necati Kocabay ile evlenecek mi? İşte detaylar...

Nurgül Yeşilçay evleniyor mu?

NURGÜL YEŞİLÇAY EVLENİYOR MU?

42 Yaşındaki güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay önceki akşam bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Necati Kocabay'ı oğlu Nejat ile tanıştırdı. Hep birlikte Kuruçeşme'deki Uzakdoğu lokantası Inaru'da yemek yedikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nurgül Yeşilçay evlilik sinyalleri verdi.

Ünlü oyuncu, 2010 yılında boşandığı eski eşi Cem Özer'in sette geçirdiği kaza sonucunda bacağını kırmasıyla ilgili olarak da arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

NURGÜL YEŞİLÇAY, NECATİ KOCABAY İLE EVLENİYOR MU?

Evlilik sorularını yanıtlayan Yeşilçay, "Her şey güzel gidiyor. Evliliğe bakıyoruz artık. Zaman gösterecek" dedi.

NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR?

Nurgül Yeşilçay, (d. 26 Mart 1976, Afyonkarahisar), Türk oyuncu. Sanatçı, özellikle 2000'lerde rol aldığı rollerle tanınmaktadır.

Nurgül Yeşilçay, Afyonkarahisar'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak dizisinde "Bahar Karadağ" rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat'ta Özcan Deniz'le baş rolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki "Kostak Emine" rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Yine 2004'te beş yönetmenin yönettiği Anlat İstanbul filminde "Saliha" karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda atv'de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık'la baş rolü paylaştı. 2006'da Cem Özer'le Sen Olmasaydın adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılının Eylül ayında Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Yaşamın Kıyısında isimli filmin çekimlerine başladı. "Ayten Öztürk" adlı lezbiyen Türk kızını canlandırdığı film, 2007'de 60. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştı ve "En iyi Senaryo" ödülünü kazandı. 2007'de Ezo Gelin dizisinde "Ezo Gelin"i canlandırdı. Ortadoğu'nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31. Uluslararası Kahire Film Festivali'nde Başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg'in yaptığı ana jüride yer aldı.

Şubat 2011'de Cem Özer'den boşandı. Ocak 2010'da yayınlanmaya başlayan Aşk ve Ceza isimli dizide Murat Yıldırım'la baş rolü paylaştı. 2011'de dizi sona erdi. Aynı yıl içerisinde Show TV'de yayınlanmaya başlayan Sensiz Olmaz adlı dizinin baş rolünde yer aldı. Ardından 2012 yılında Sultan dizisinde rol aldı ve dizi 20. bölümde final yaparak ekranlara veda etti. 2013 yılında ise Aşk Kırmızı filminde oynadı. Galip Derviş ve İşler Güçler dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Aynı yıl içersinde Bebek İşi dizisinde "Candan" karakterini canlandırdı. 2014 yılında Gece filminde oynadı Cinayet adlı dizide rol aldı. 2015 yılında efsane dizi Paramparça dizisinde canlandırdığı "Gülseren" karakteriyle yeniden zirvenin sahibi olan Yeşilçay, 2016 yılında senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Aşk Gibi, 2002
Sen Olmasaydın, 2006 (Cem Özer ile birlikte)
Geleceğin Starı, 2018 (Juri) Star Tv

Ödülleri

2007'de Barış Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı Adem'in Trenleri filmindeki Hacer rolüyle 13. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu ödülünü, iki ayrı filmde (Yaşamın Kıyısında ve Adem’in Trenleri) birbirinden çok farklı iki rolde birden etkili olmayı ve doğal kalmayı başarması nedeniyle kazandı.[kaynak belirtilmeli] Bir sene sonra Nisan, 2008'de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde Semih Kaplanoğlu'nun jüri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jürisinde yer aldı ve aynı yıl 26 Mayıs 2008'de tarihinde çekimlerine başlanan Erden Kıral'ın Vicdan adlı filminde Aydanur karakteri ile 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Nurgül Yeşilçay evleniyor mu? ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Necati Kocabay evleniyor mu evlenecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.