Nurgül Yeşilçay diziler hakkında açtı ağzı yumdu gözünü! Oyunculuğu bırakıyor! TV dünyasına sataştı!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, televizyon ekranlarında yayınlanan diziler hakkında öyle laflar etti ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Daha birkaç ay önce Kefaret adlı dizide Zeynep karakterini canlandıran Yeşilçay, televizyon dünyasına resti çekti.

Asmalı Konak, İkinci Bahar gibi dizilerde rol alan Nurgül Yeşilçay, son yaptığı açıklama ile televizyon dünyası hakkında şaşırtıcı gerçekleri açıkladı.

Yeşilçay,"90'lı yıllarda 45 bilemedin 60 dakikalık diziler vardı. Şimdi diziler 3 saati buluyor. Böyle olunca o dizide rol alıyorsan özel hayat diye bir şey kalmıyor. Halbuki ben sanatın her dalı ile ilgilenen bir oyuncuyum. Resim yapıyorum, fotoğraf çekiyor ve sergileri ziyaret ediyorum. 150 dakikalık bir dizinin çekimleri sonrası bunları yapmana fırsat kalmıyor" dedi.

Flaş! Nurgül Yeşilçay'ın gizli itirafları gündeme bomba gibi düştü!

"OYUNCULUKTAN KEYİF ALMIYORUM"

Kanal ve yapımcıların baskısı ile saatler boyunca çalışmanın çok zor olduğunu açıklayan Nurgül Yeşilçay, reklam sektörü için de aynı ifadeleri kullandı.

Nurgül Yeşilçay: Bizim ideal kadınlara değil, özgür yaşayan kadınlara  ihtiyacımız var - Fotoğraf Galerisi

"2017 dünya dizi ihracat şampiyonuyum. Çok arkadaşımız var bu sektörde. Böyle olunca sinema ve reklam dünyası da dizi sektörüne girdi. Dizi artık sadece tv kanallarına değil dijital platformlara da yapılıyor. O yüzden işler biraz karışık" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda final yapan Kefaret dizisi ile 35 bölüm boyunca başarılı bir iş çıkartan oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın gelecek dönem yer alacğı projeler hakkında beklemede olduğu ifade edildi.

Nurgül Yeşilçay diziler hakkında açtı ağzı yumdu gözünü! Oyunculuğu bırakıyor! TV dünyasına sataştı! ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.