Nurcan Salman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram adresi...

Nurcan Salman kimdir? Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettiren Nurcan Salman 2. Sayfa programına konuk oldu. 'Güzelliğim yüzünden sorun yaşıyorum, beni görenler bayılıp kalıyor.' diyen Nurcan Salman hakkında internette birçok araştırma yapılıyor. Peki Nurcan Salman kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte Nurcan Salman Instagram adresi ve detaylar...

Nurcan Salman kimdir? Sosyal medyada 'Güzelliğim yüzünden sorun yaşıyorum, beni gören insanlar güzelliğim karşısında bayılıyorlar' sözleriyle adından söz ettiren Nurcan Salman, 2. Sayfa programına konuk oldu. İnternette ise Nurcan Salman kimdir, nereli, kaç yaşında sorularına yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Nurcan Salman kim? İşte Instagram adresi...

NURCAN SALMAN KİMDİR?

Sosyal medyada bir kadın, ‘Güzelliğim yüzünden sorun yaşıyorum, yürüyorum insanlar bayılıyor. Adam araba kullanırken beni görüyor kaza yapıyor’ diyerek paylaşım yaptı. Pek çok ünlü ismin de hakkında yorum yaptığı kişinin bir moda yarışmasına katılan Nurcan Salman olduğu ortaya çıktı. 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Nurcan Salman, hayatıyla ilgili bilgi verdi.

2013 yılında Bugün Ne Giysem yarışmasına katılan ve finale kadar kalmayı başaran Nurcan Salman, 35 yaşında ve Mardinli. Kız kardeşiyle kuaför salonu işleten Nurcan Salman, 15 kardeş olduğunu ifade etti.

'GÜZELLİĞİM YÜZÜNDEN SORUN YAŞIYORUM'

Sosyal medyadan video paylaşan bir kadın, “Ben güzelliğim yüzünden bu kadar sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Ama artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Yürüyorum insanlar bayılıyorlar, adam kaza yapıyor, sorumlusu ben oluyorum. Bu durumdan yoruldum. Evimden çıkamıyorum, yollarda, yerlerde insanlar, sonra ben ilgilenmek zorunda kalıyorum” diyor.

ALİŞAN Tİ’YE ALDI

Instagram'da hızla yayılan bu videoya Alişan tepkisiz kalmadı. Alişan, "Güzelliğim yüzünden sorun yaşıyorum" diyen kadını "Yardımcı olmak adına paylaşmak istedim… Lütfen artık bu hanımefendiyi görenler, yoluna baksın... Güzelliği yüzünden mağdur olmasın artık... Lütfen" sözleriyle ti'ye aldı.

Alişan'ın bu paylaşımına hem ünlü isimlerden de yorumlar geldi:

Lerzan Mutlu: Şaka mı bu ya?
Demet Akalın: Hahhahahha
Pınar Dilşeker: Dikkat edelim

Nurcan Salman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram adresi... ile ilgili etiketler Instagram 2. Sayfa Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.