Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı yürekleri dağladı!

Uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede bu sabah hayata veda eden Türk Halk Müziği'nin usta sesi Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı yürekleri dağladı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü Türk halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşım görenleri üzüntüye boğdu.

BİR HAYLİ KİLO KAYBETMİŞTİ

Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, hayatını kaybetti. Son paylaştığı fotoğraflarda bir hayli kilo kaybettiği gözlenen ünlü sanatçı, hayranlarından dua istemişti.

GELECEK PLANLARI YAPIYORDU

Yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman kaybetmeyen ve iyileşeceğine inancı tam olan Hafiftaş, paylaştığı fotoğraflardan birinin altına "Dostlarımla ve sizlerin duaları ile inşallah çok daha iyi olacağım. Yaza albüm çalışması için anlaştık" notunu düşmüştü.

İşte Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı;

kanserden-olen-nuray-hafiftas-in-son-paylasimi-10563323_5999_m

Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı yürekleri dağladı! ile ilgili etiketler Instagram nuray hafiftaş son paylaşımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.