Nuray Hafiftaş'ın sağlık durumu nasıl?

Nuray Hafiftaş öldü mü? 8 Ağustos'da dünyaya gelen Nuray Hafiftaş'tan kötü haber. İlkokulu Taksim'de okuyan sanatçı İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu olarak çalıştı. Peki, Nuray Hafiftaş öldü mü? Sağlık durumu nasıl? Kaç yaşında? Neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Sanatçı Nuray Hafiftaş vatandaşlarımız tarafından merakla aranıyor. Peki, Nuray Hafiftaş öldü mü? Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri. Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var. İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı. Peki, Nuray Hafiftaş öldü mü? Sağlık durumu nasıl? Kaç yaşında? Neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Nuray_HafiftaA_AldA_mAKaA_yaAAndaNeden_AldA_SaAlAk_durumu_nasAl_iAerik

NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 yılında Çıldır'da doğdu.

İlkokulu Taksim'de okudu.

İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı.

Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı.

Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.

Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu. Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Türk Halk Müziği'nin çağdaş, otantizm'e asla ihanet etmeyen ama teknoloji'ye açık bir neferi oldu. Zaman oldu kendi kulvarında birlikte yarıştıkları meslektaşlarının albümlerinde vokal yapacak kadar alçak gönüllü ve özverili oldu.

Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri.

Star Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkan 'Yazı Bir Dert Kışı Bir Dert' isimli son albümünün prodüktörlüğünü Yusuf Savaş üstlendi. 12 eserden oluşan bu albüm yaklaşık dört yıl aradan sonra çıktı.

“Yerli Liz” diye tanınan Hafiftaş, Türk Halk Müziği’ni insanlara sevdiren sanatçılardan bir tanesidir. Müzikal anlamda olsun, kişiliği ile olsun profesyonel müzik hayatına atıldığı günden bu yana çizdiği çizgiden ödün vermeyen Nuray Hafiftaş, Prestij Müzik etiketiyle piyasaya çıkan “Eyvah Gönül” albümünde İsmail Derker’le çalıştı. Sanatçının, Bilal Ercan’la beraber “Çifte Yürek” adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

Nuray_HafiftaA_AldA_mAKaA_yaAAndaNeden_AldA_SaAlAk_durumu_nasAlsdafasdf

NURAY HAFİFTAŞ ÖLDÜ MÜ?

Kötü haberi ünlü sanatçı Onur Akay Twitter adresinden verdi. Müşerref Akay'ın telefonda gözyaşları içinde anlattığını söyleyen Onur Akay, "Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı. Müşerref Akay, telefonda gözyaşları içinde anlattı ve doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş. Nuray Hafiftaş'ın durumu çok ağır ve çok ciddi. Aniden kötüleşen sanatçımız için lütfen dualarınızı eksik etmeyin" notunu düştü.

HAYATINI KAYBETTİ

Nuray Hafiftaş öldü mü? Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle aylardır hastanede tedavi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, sabah saatlerinde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu ağırlaşan ünlü sanatçı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş bugün hayatını kaybetti.

GEÇMİŞ DÖNEMDE YAŞANAN GELİŞMELER...

"MORALİNİNİN YÜKSEK OLMASI ÖNEMLİ"

Nuray Hafiftaş’ın doktoru Hakan Karagöl “Kanser hastalığı tedavi sürecinde Nuray Hanımın moralininin yüksek olması önemli. Tedavilerini düzenli yaptırmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için beslenmeden uyku düzenine kadar her şeye dikkat etmesi gerekiyor. Hasta yakınlarının ise imkanlar dahilinde ellerinden geleni yaparak, Nuray Hafiftaş'ın yanında olmaları gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.

"HAYATIM BİR ANDA TEPETAKLAK OLDU"

Geçtiğimiz Temmuz ayında kanser nedeniyle kalın bağırsak ameliyatı geçiren Türk Halk Müziği sanatçımız Nuray Hafiftaş, bu durumu 5 ay boyunca tüm sevenlerinden sakladığını, çok zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Hafiftaş, “Hayatım bir anda tepetaklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım, içimde yaşattığım bir çocuk var ama bu kez başaramadım.” diyerek kanser olduğunu ilk öğrendiğinde şok geçirdiğini ifade etti.

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki usta sanatçı Nuray Hafiftaş sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri canlı yayına telefonla bağlanarak anlattı.

Temmuz ayında geçirdiği ameliyatın ardından kemoterapi görmeye başlayan Hafiftaş, 'Duymayan Kalmasın' programına konuştu. Ünlü sanatçı "Tedavimin son evresindeyim. Şiddetli ağrılarım var. 12 Temmuz'daki ameliyatı atlattım. Şu anda dinleniyorum" dedi.

Hastane odasında çekilen fotoğrafını 'Şiddetli ağrılar ve hastaneye yatış' notu ile sosyal medya hesabında paylaşan Nuray Hafiftaş'ın kısalan saçları dikkatlerden kaçmadı.

Nuray Hafiftaş'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler nuray hafiftaş oldu mu kaç yaşında sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.