Nuray Hafiftaş'ın ardından 60 can kimsesiz kaldı!

Geçtiğimiz yıldan bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele eden Türk Halk Müziği'nin usta ismi Nuray Hafiftaş bugün hayatını kaybetti. Hafiftaş'ın ölümünün ardından beslediği 60 sokak hayvanı da sahipsiz kaldı.

Karaciğerine sıçrayan kanser nedeniyle bugün tedavi gördüğü hastanede 54 yaşında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın Çatalca'daki çiftliğinde birlikte yaşadığı 50 kedisi ve 10 köpeği kimsesiz kaldı.

MUHTAÇ HAYVANLARI SAHİPLENİYORDU

Hayvanseverliği bilinen Nuray Hafiftaş yaklaşık 10 yıl önce Çatalca’da bir çiftlikte onlarca kedisi ve köpeğiyle yaşamaya başlamıştı. Hafiftaş, konsere gittiği şehirde bakıma muhtaç kedi ve köpekleri sahipleniyordu.

ONLARI BESLEMEK İÇİN KONSERİ TERK ETMİŞTİ

Sanatçı, Kumburgaz’da verdiği bir konser sırasında beslediği hayvanlara mama vermeyi unuttuğunu fark edip hayranlarından özür dileyerek apar topar mekanı terk etmişti. Nuray Hafiftaş “Eyvah evdeki yavrularımın yemeklerini vermeyi unuttum. Üç kuruş para kazanacağım diye onların bir tek kılına zarar gelsin istemem. Tüm sevenlerimden özür diliyorum. Hemen gidip kedi ve köpeklerimin yemeklerini vermeliyim yoksa açlıktan ölür hayvanlar.” açıklamasında bulunmuştu.

Nuray Hafiftaş'ın ardından 60 can kimsesiz kaldı! ile ilgili etiketler kedi köpek Çatalca nuray hafiftaş hayvanları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.