Nuray Hafiftaş kimdir?

Nuray Hafiftaş kimdir? Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Ünlü sanatçının doktoru ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Hafiftaş'ın doktoru son dönemlerde artan ağrı ve yakınmalar sebebiyle hastaneye başvurduğunu, ilk incelemelere göre karaciğerinde lezyonların gözlendiğini ve hızlı bir şekilde tedavi sürecine başladıklarını ifade etti. Peki, Nuray Hafiftaş kimdir ve kaç yaşında? Ne hastası? Hangi şarkıları var? Detaylar haberimizde...

Nuray Hafiftaş'ın hangi şarkıları var? Ünlü sanatçı, temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Hafiftaş'ın doktoru ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Hafiftaş'ın doktoru, "“Şu anda Nuray Hanımın bünyesinin tolere edebileceği şekilde tedavi uyguluyoruz. Nasıl fayda göreceğini ise ara değerlendirmeler sonunda anlayacağız. Yaklaşık iki buçuk, üç ay sonra genel bir değerlendirme yaparak hangi seri tedaviyle devam edeceğimize karar vereceğiz.” dedi. Peki, Nuray Hafiftaş kimdir ve kaç yaşında? Ne hastası? Hangi şarkıları var? Detaylar haberimizde...

nuray_hafiftaA_kimdir

NURAY HAFİFTAŞ'IN SAĞLIK DURUMUNDA SON DAKİKA

Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, yoğun bakıma alındı.

Kötü haberi ünlü sanatçı Onur Akay Twitter adresinden verdi. Müşerref Akay'ın telefonda gözyaşları içinde anlattığını söyleyen Onur Akay, "Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı. Müşerref Akay, telefonda gözyaşları içinde anlattı ve doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş. Nuray Hafiftaş'ın durumu çok ağır ve çok ciddi. Aniden kötüleşen sanatçımız için lütfen dualarınızı eksik etmeyin" notunu düştü.

"MORALİNİNİN YÜKSEK OLMASI ÖNEMLİ"

Nuray Hafiftaş’ın doktoru Hakan Karagöl “Kanser hastalığı tedavi sürecinde Nuray Hanımın moralininin yüksek olması önemli. Tedavilerini düzenli yaptırmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için beslenmeden uyku düzenine kadar her şeye dikkat etmesi gerekiyor. Hasta yakınlarının ise imkanlar dahilinde ellerinden geleni yaparak, Nuray Hafiftaş'ın yanında olmaları gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.

"HAYATIM BİR ANDA TEPETAKLAK OLDU"

Geçtiğimiz Temmuz ayında kanser nedeniyle kalın bağırsak ameliyatı geçiren Türk Halk Müziği sanatçımız Nuray Hafiftaş, bu durumu 5 ay boyunca tüm sevenlerinden sakladığını, çok zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Hafiftaş, “Hayatım bir anda tepetaklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım, içimde yaşattığım bir çocuk var ama bu kez başaramadım.” diyerek kanser olduğunu ilk öğrendiğinde şok geçirdiğini ifade etti.

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki usta sanatçı Nuray Hafiftaş sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri canlı yayına telefonla bağlanarak anlattı.

Temmuz ayında geçirdiği ameliyatın ardından kemoterapi görmeye başlayan Hafiftaş, 'Duymayan Kalmasın' programına konuştu. Ünlü sanatçı "Tedavimin son evresindeyim. Şiddetli ağrılarım var. 12 Temmuz'daki ameliyatı atlattım. Şu anda dinleniyorum" dedi.

Hastane odasında çekilen fotoğrafını 'Şiddetli ağrılar ve hastaneye yatış' notu ile sosyal medya hesabında paylaşan Nuray Hafiftaş'ın kısalan saçları dikkatlerden kaçmadı.

nuray_hafiftaA

NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 yılında Çıldır'da doğdu.

İlkokulu Taksim'de okudu.

İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı.

Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı.

Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.

Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu. Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Türk Halk Müziği'nin çağdaş, otantizm'e asla ihanet etmeyen ama teknoloji'ye açık bir neferi oldu. Zaman oldu kendi kulvarında birlikte yarıştıkları meslektaşlarının albümlerinde vokal yapacak kadar alçak gönüllü ve özverili oldu.

Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri.

Star Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkan 'Yazı Bir Dert Kışı Bir Dert' isimli son albümünün prodüktörlüğünü Yusuf Savaş üstlendi. 12 eserden oluşan bu albüm yaklaşık dört yıl aradan sonra çıktı.

“Yerli Liz” diye tanınan Hafiftaş, Türk Halk Müziği’ni insanlara sevdiren sanatçılardan bir tanesidir. Müzikal anlamda olsun, kişiliği ile olsun profesyonel müzik hayatına atıldığı günden bu yana çizdiği çizgiden ödün vermeyen Nuray Hafiftaş, Prestij Müzik etiketiyle piyasaya çıkan “Eyvah Gönül” albümünde İsmail Derker’le çalıştı. Sanatçının, Bilal Ercan’la beraber “Çifte Yürek” adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

Nuray Hafiftaş kimdir? ile ilgili etiketler nuray hafiftaş kimdir kaç yaşında hangi şarkıları var
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.