'Bu yılın şampiyonu dört büyükler arasından çıkmayacak'

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bu haftaki köşe yazısında, Süper Lig hakkında flaş bir iddiada bulundu. Yıldız, bu sezon şampiyonun dört büyükler arasından çıkmayacağını belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl olağan başlangıç periyodundan yaklaşık bir ay sonra başlayan Süper Lig'de ilk hafta maçları bugün oynanacak Hatayspor-Başakşehir maçıyla tamamlanacak.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kayıpsız geçtiği ilk haftanın ardından SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'dan flaş bir iddia geldi. 

Bu yıl 21 takımın mücadele etttiği ligde dört büyükler arasından şampiyon çıkmayacağını belirten Yıldız, ''Medya desteği olmayanların güçlüleri yenmesinden çok mutlu olacağım.'' ifadelerini kullandı.

İşte Yıldız'ın yazısından ilgili bölüm;

SÜPER LİG’E DAİR İKİ NOT BIRAKAYIM

Bir.

Bu yılın şampiyonu dört büyükler arasından çıkmayacak.

Bir Anadolu kulübü şampiyon olunca da ben, zayıfların, korunaksızların, medya desteği olmayanların güçlüleri yenmesinden çok mutlu olacağım.

İki.

Fatih Terim’in “Transferde tek seçenek değilsek oyuncuya ısrarımız olmaz” ifadesi, uzun zamandır duyduğum en güçlü ifade.

Hayat da böyledir, tek seçeneğe indirmektir mesele.

“Benimle onun arasında kaldıysan onu seç” demişti yazar, “çünkü beni gerçekten sevseydin seçenek yapmazdın.”

YAZINININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

'Bu yılın şampiyonu dört büyükler arasından çıkmayacak' ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Süper Lig şampiyon Fatih Terim 4 büyükler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.