Nuran Yıldız'dan A Milli Takım eleştirisi: "Hepsi artiz bunların!"

A Milli Takım'a verilen "Bizim Çocuklar" ismini saçmalık olarak niteleyen SuperHaber yazarı iletişim profesörü Nuran Yıldız, Ay-Yıldızlılar'ın EURO 2020'nin açılış maçında İtalya'ya 3-0 yenilmesini farklı bir açıdan değerlendirdi...

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, A Milli Takım'ın EURO 2020'nin açılış maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından "Bizim Çocuklar"ın neden böyle oynadığını sorguladı. "Hepsi artiz bunların" diyen Yıldız, 7 maddede gerçeklerin altını çizdi:

"Ülkemiz Milli Takımı İtalya’ya 3-0 yenilince konuşan konuşana. Bakıyorum bir iki isim hariç gerçeklerin altını çizen yok.

Vatana hizmet niyetine ben yazayım belki ilgilisi okur;

Bir, “Bizim çocuklar” saçmalığı nedir? Bu kadar iddiasız, vizyonu mahalleye hapseden bir söz olabilir mi?

İki, takımın yaş ortalaması 25 ama oyun şekilleri 75 gibi. Ne bir enerji ne de topa kafa uzatma var.

Üç, futbolcular o reklam senin bu reklam benim oynamaktan olsa gerek sahayı podyum sanmış gibi gezinen hallerde.

Dört, sahaya çıkarken bile bir yenik hâl, takımın motivasyon ve takım ruhundan sorumlu ekibi derhal o işi bırakmalı.

Beş, bir Milli Takım düşünün ki, ilk sarı kartını 85. dakikada görüyor. Bu kadar mı mücadeleden uzak olunur? Sanki Roma’ya pikniğe gitmişler.

Altı, Milli Takıma prim vermek ne saçma. Dünyada milli takımlarına prim veren kaç ülke var? Yürekle oynayanlar gelmeli, cüzdanla oynayanlar gitmeli.

Yedi, maçı sunan iki deneyimli spikerin cici çocuk tarzlarını anlamış değilim. Maçta yapılan hatalar üzerine eskiden iki üç laf ederlerdi, şimdi kendilerine ne denmişse onu söylemiş gibiydiler.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nuran Yıldız'dan A Milli Takım eleştirisi: "Hepsi artiz bunların!" ile ilgili etiketler Nuran Yıldız EURO 2020 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.