Nuran Yıldız yazdı: Ah bu 'üç küçükler'e dönen 'üç büyükler'

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bu haftaki köşe yazısında, Türk futbolunun 'üç büyüğü'nün 'üç küçükler'e dönüştüğünü belirterek, bazı eleştiriler getirdi.

Nuran Yıldız, SuperHaber'deki bugünkü köşesinde, üç büyükleri eleştirdi. Kulüplerin yaşadığı birbirinden farklı sorunlara değinen Yıldız, üç büyüklerin üç küçüklere dönüştüğünü belirtti.

İşte Yıldız'ın yazısından ilgili bölüm;

AH BU “ÜÇ KÜÇÜKLER”E DÖNEN “ÜÇ BÜYÜKLER”

''Galatasaray’da tüm sorunlar Abdurrahim Albayrak-Fatih Terim kankalığından mı kaynaklanıyor, ekonomik sorunlardan mı acaba? Bir bilen cevap versin.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut iddialı laflar edince, “adam dereyi görmeden paçayı sıvıyor” diyorum ama bizde de, böyle yağmadan gürleyenler seviliyor.

Halbuki iletişimde önce yapar sonra söylersin ki hayal kırıklıklarıyla uğraşmazsın.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “bana golcü lazım” deyince kendimi tutamadım, “sana bir tek sen lazımsın, o eski sen” dedim. Çılgınlık yapacaksan tam zamanıdır.''

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Nuran Yıldız yazdı: Ah bu 'üç küçükler'e dönen 'üç büyükler' ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Erol Bulut Sergen Yalçın Fatih Terim Üç büyükler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.