"Sergen egosu, takımı yerle bir etmiş, aralarına uçurum sokmuş durumda!"

Büyük umutlarla sezona başlayan Beşiktaş'ta neler oluyor? Suçlu futbolcular mı, yoksa geçtiğimiz sezonun kahramanı teknik direktör Sergen Yalçın mı? SuperHaber yazarı Nuran Yıldız krizin gözden kaçan iletişim ve psikoloji boyutuna dikkat çekti...

Sezona flaş transferlerle başlayan, geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş için işler planlandığı gibi gitmiyor.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, uzun süredir hem Avrupa'da, hem de ligde galibiyete hasret kaldı.

Başarısız performans nedeniyle oklar ise yavaş yavaş geçtiğimiz yılın kahramanı teknik direktör Sergen Yalçın'a çevrilmeye başlandı.

Bu konuda en çarpıcı yorumlardan biri ise iletişim profesörü, SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'dan geldi.

Beşiktaş'taki krizin iletişim ve psikoloji boyutuna ışık tutan Yıldız yazısının "Ya "bölünmüş kişilik" ya da ne?" başlığını taşıyan bölümünde, genç teknik adamın mağlubiyetlerden sonra yaptığı basın açıklamalarına dikkat çekti.

"Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın her yenilgi sonrasında yaptığı açıklamaları okuyunca başlıktaki gibi düşünüyorum." diyen Nuran Yıldız, "Takımını eleştirirken kullandığı dil, tuhaf." ifadelerini kullandı.

Nuran Yıldız şöyle devam etti;

"Son yenilgiden sonra “Dakika 60’dan sonra takım çekildi. Biz böyle bir şey söylemedik” dedi.

Madem söylemedin, öyleyse takım neden çekildi?

Madem takım çekildi, demek ki ya sen takımı ya da takım seni takmıyor.

Büyük olasılık Sergen egosu, takımı yerle bir etmiş, aralarına uçurum sokmuş durumda."

Beşiktaş futbol takımı ile teknik adam arasında iletişimin kopuk olduğu tespitinde bulunan Yıldız, "Sergen’de “kişilik bölünmesi” yoksa, başka da açıklaması yok." diye yazdı.

NURAN YILDIZ'IN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN....

 

"Sergen egosu, takımı yerle bir etmiş, aralarına uçurum sokmuş durumda!" ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Nuran Yıldız Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.