Nuran Yıldız o sözleri hedef aldı: Koç 'muhtemelen' gider!

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bugünkü köşesinde, Fenerbahçe'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, “Bir futbolcuya Fenerbahçe talip olursa muhtemelen alan Fenerbahçe olur” ifadelerine değinen Yıldız, ''Ali Koç’un ya berbat iletişim danışmanları var ya da Ali Bey yaramaz çocuklar gibi hiç söz dinlemiyor.'' ifadelerini kullandı.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bugünkü köşe yazısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde sarf ettiği, “Bir futbolcuya Fenerbahçe talip olursa muhtemelen alan Fenerbahçe olur” ifadelerine değindi.

Yıldız, Koç'un 'yaramaz çocuklar gibi' söz dinlemediğine vurgu yaptı.

İşte Yıldız'ın yazısından ilgili bölüm;

KOÇ “MUHTEMELEN” GİDER

Fenerbahçe Basketbol takımının efsane koçu Obradoviç’in ayrılışı üzerine Milliyet şahane bir başlık attı: “Yanlış Koç Gitti.”

Ali Koç’un ya berbat iletişim danışmanları var ya da Ali Bey yaramaz çocuklar gibi hiç söz dinlemiyor.

İnsan “Bir futbolcuya Fenerbahçe talip olursa muhtemelen alan Fenerbahçe olur” der mi?

Tüm cümleyi bir “muhtemelen”e öldürtür mü?

NURAN YILDIZ'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Nuran Yıldız o sözleri hedef aldı: Koç 'muhtemelen' gider! ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Ali Koç Fenerbahçe iletişim muhtemelen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.