Nuran Yıldız: Kemal Bey böyle giderse oy durumu pek değişmeyecek

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri: Her doğru her yerde söylenmez. Zamanlama diye bir şey vardır. Kemal Bey bu ayrıntıları umursamadığı sürece oy durumu pek değişmeyecek.

İletişim profesörü, SuperHaber yazarı Nuran Yıldız son yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iletişim stratejisine eleştirilerde bulundu. "Her doğru her yerde söylenmez." diyen Nuran Yıldız, "Kemal Bey bu ayrıntıları umursamadığı sürece oy durumu pek değişmeyecek." dedi.

İşte Nuran Yıldız'ın konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmeleri;

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun iletişimcileri kendisine şöyle bir akıl veriyor olmalı: “İnsanlar dürüst, açık, şeffaf lider istiyor.”

İlkesel olarak doğru. Ve fakat şöyle de bir iletişim gerçeği var: Her doğru her yerde söylenmez.

Buradaki vurgu, her hedef kitlenin derdi başka, anlayışı başkadır. Zamanlama diye bir şey vardır. Kullandığın kanal mesajı taşıyabilir mi?

Kemal Bey bu ayrıntıları umursamadığı sürece oy durumu pek değişmeyecek.

En son “İslamilik endeksinde Türkiye 100. sırada, Yeni Zelenda ilk sırada” dedi.

Elbette “eşitlik”, “hakkaniyet”, “adil yaşam” vs. gibi İslam’ın vurgularını kast etti. Ve fakat, kendi kitlesi bile durumu hiç öyle anlamadı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nuran Yıldız: Kemal Bey böyle giderse oy durumu pek değişmeyecek ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Nuran Yıldız chp lideri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.