Nuran Yıldız: Burak Elmas, Ali Koç’la muhabbetini Galatasaray’ı yönetmekle karıştırdı

Nuran Yıldız: Başkan Elmas’ın kötü yönetimin en kötü kısmı iletişimle ilgiliydi. Daha baştan düzgün bir ekip kuramadı. Ali Koç’la muhabbetini Galatasaray’ı yönetmekle karıştırdı. Fatih Terim gibi tilki zekâsına sahip birinin geri planda yürüttüğü ilişkilerle baş edemedi. Defalarca kendisini eleştirdim. En son Fatih Altaylı’ya 'Burak Elmas’dan ya desteğinizi çekin ya da onu düzeltin' yazdım Sonuç? Üç yıl için seçildiğiniz koltuğu, adaletsiz bir biçimde dokuz ayda kaybettiniz."

Galatasaray'da haziran ayında başkanlığa seçilen ancak hafta sonu yapılan genel kurulda hem mali hem de idari açıdan ibra edilemeyince koltuğundan olan Burak Elmas konusunda tartışmalar sürüyor.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, büyük umutlarla Galatasaray başkanı olan ancak 1 yılı tamamlayamadan "devrik başkan" unvanını alan Elmas'ın nerede kaybettiğini irdeledi.

"DAHA BAŞTAN DÜZGÜN BİR EKİP KURAMADI"

"Galatasaray’da dokuz aylık Başkan Burak Elmas, idari yönden temize çıkarılmayarak (ibra) seçime gitmek zorunda kaldı.

Bu köşeyi okuyanlar için durum sürpriz olmadı.

Zira, Başkan Elmas’ın kötü yönetimin en kötü kısmı iletişimle ilgiliydi.

Daha baştan düzgün bir ekip kuramadı.

Ali Koç’la muhabbetini Galatasaray’ı yönetmekle karıştırdı.

Fatih Terim gibi tilki zekâsına sahip birinin geri planda yürüttüğü ilişkilerle baş edemedi.

Defalarca kendisini eleştirdim. En son Fatih Altaylı’ya “Burak Elmas’dan ya desteğinizi çekin ya da onu düzeltin” yazdım.

Sonuç? Üç yıl için seçildiğiniz koltuğu, adaletsiz bir biçimde dokuz ayda kaybettiniz.

Siz siz olun, yönettiğiniz kurum karmaşık ilişkiler ağına sahipse, o karmaşayı düzeltmeye enerji harcamayın. Harcarsanız büyük olasılık o karmaşa sizi yutar.

Yapmanız gereken şey, o karmaşanın üzerine çıkan bir tavır ve iletişim dili geliştirmektir.

Sayısız örnek çok, sonuncusu GS Başkanı oldu."

Nuran Yıldız: Burak Elmas, Ali Koç’la muhabbetini Galatasaray’ı yönetmekle karıştırdı

Nuran Yıldız: Burak Elmas, Ali Koç’la muhabbetini Galatasaray’ı yönetmekle karıştırdı ile ilgili etiketler Galatasaray Nuran Yıldız burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.