Nuran Yıldız: Ali Koç'un katıldığı programda kendi itibarına uygun kimse yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de yayınlanan ve yorumculuğunu Anmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı Derin Futbol programına konuk oldu. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, programa dair değerlendirmede bulundu.

Canlı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan tartışma medyada gündeme oldu.

Programın bir yerinde Ali Koç, Kütahyalı'ya "Karşımdaki zat, o zaman cemaat denilen yapılanmanın destekçilerindendi. Daha da kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsüydü" dedi. Kütahyalı ise, "Başkan kul hakkı yediklerimiz vardı. Bizim için kullanışlı aptallardı. Biz askeri vesayeti göçertmenin derdindeydik" karşılığını verdi.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Ali Koç'un Beyaz TV'deki Derin Futbol programına katılmasına ilişkin, "Başkan Ali Koç, 'Beyaz Futbol' programına çıktı. Masada kendi itibarına uygun kimse yok" dedi.

İşte Nuran Yıldız'ın köşe yazısından ilgili bölüm:

"ALİ KOÇ’A ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

"Türkiye’nin en zengin ailesinin şahane oğlu. Fenerbahçe’nin başkanı.

Güzel düşünüyor. İyi tespitleri var.

Ve fakat, adamın hiçbir iletişim kaygısı yok. Ağzı, keyfine hizmet ediyor.

Öyle olunca da evin yaramaz oğlu gibi muamele görüyor.

İletişim keyfinize değil, almak istediğiniz sonuca hizmet eden bir iş olmalı.

“Beyaz Futbol” programına çıktı. Masada kendi itibarına uygun kimse yok.

Medyaya ve futbol federasyonuna dair önemli ithamlarda bulundu, zaten o olumsuzlukların bir kısmının sebebi o masadakiler.

Öyle büyük suçlamalarda bulundu ki, o kısmı savcıların sorunu, benim üzüldüğüm ise ortamda kendi çocuklarının bulunması.

Madem meydan okumak için o rezil içeriğe dahil olmayı kabul ediyorsun, dünya güzeli çocuklarını neden o çamurun içine, programa götürüyorsun?

Yazık."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nuran Yıldız: Ali Koç'un katıldığı programda kendi itibarına uygun kimse yok ile ilgili etiketler Ali Koç Nuran Yıldız Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.