Nur Yerlitaş'tan şehitlerimize büyük saygısızlık! / VİDEO

Konuşma sonrasında ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı. Nur Yerlitaş'ın bu görüntülerine takipçilerinden tepki geldi.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın, dün katıldığı bir davette kullandığı skandal sözler büyük tepki topladı.

Nur Yerlitaş, dün akşam Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Geceden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yerlitaş, kullandığı skandal sözlerle tepki topladı.

NUR YERLİTAŞ: ŞEHİTLER MEHİTLER AMAN YETER

Bir ara Instagram'dan canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Ayşegül Kaya'nın Nur Yerlitaş'ın kulağına bir şeyler söylemesi üzerine ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

nurella_2055

Yerlitaş'ın bu görüntülerine takipçilerinden büyük tepki geldi.

NUR YERLİTAŞ'A SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Yerlitaş'a takipçileri:

"Size yakışmadı yazık"

"Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş"

"Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?" ve "Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi" gibi yorumlarda bulundu.

Nur Yerlitaş'ın skandal sözlerinden sonra gelen tepkilere karşı nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.

Nur Yerlitaş'tan şehitlerimize büyük saygısızlık! / VİDEO ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Instagram canlı yayın şehitler serkan kaya ayşegül kaya tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.