Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ortaya çıktı! Vefatından önce...

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, dün hayatını Nişantaşı'ndaki evinde kaybetti. Sanat ve moda dünyasını büyük bir yasa boğan haberin ardından Yerlitaş'ın vasiyetiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Ünlülerin modacısı olarak bilinen Nur Yerlitaş, televizyon ekranlarında yayımlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 64 yaşında hayatını kaybeden ünlü modacı, geçtiğimiz yıl beyin kanseri sebebiyle beyin ameliyatı oldu fakat hastalığı yeniden nüksetmişti.

VEFATINDAN ÖNCE AYAĞINI KIRDI

Nur Yerlitaş'ın ölümünden iki gün önce ise yataktan düşerek hayatını kırdığı ve bu nedenle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Magazin muhabiri Burhan Akdağ, Nur Yerlitaş'ın hastaneye kaldırılmasının ardından tedavisine evde devam edildiğini ve ünlü modacının hayatını evde kaybettiğini söylemişti.

Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ortaya çıktı! Vefatından önce...

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Yerlitaş'ın ölümünün ardından vasiyeti de ortaya çıktı. Nur Yerlitaş'ın vasiyeti, annesinin mezarının yanına gömülmek olduğu öğrenildi.

CENAZESİ BUGÜN

Yerlitaş, bugün ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'de kılınacak namaz sonrası Ulus Mezarlığında toprağa verilecek.

 

Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ortaya çıktı! Vefatından önce... ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş ölüm vefat vasiyet cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.