Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası fotoğrafı! Kısa saçlı fotoğrafı!

Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Geçtiğimiz ay beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan Yerlitaş, kısa saçları ile magazin gündeme oturdu. Herkes ünlü modacının son halini araştırmaya başladı. İşte Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası hali! Detaylar haberimizde...

Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası hali! Ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Yerlitaş'ın kısa saçları magazin gündeminde konuşulan konular arasına girdi. İşte Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası hali! Merak edilen detaylar haberimizde...

Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası fotoğrafı! Kısa saçlı fotoğrafı!

Geçtiğimiz ay beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada çok konuşuldu.

KISA SARI SAÇLARIYLA ÇOK KONUŞULDU

Arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz veren Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada olay oldu. Takipçileri Yerlitaş'a geçmiş olsun dileklerini yorumlarıyla iletti.

Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası fotoğrafı! Kısa saçlı fotoğrafı! - Resim : 2

BEYNİNDEKİ KİTLE ALINMIŞTI

Modacı Nur Yerlitaş'ın ameliyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve ekibi tarafından gerçekleştirilmişti. Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Yerlitaş'ın beyninde bir problem gördüklerini ifade ederek, "Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat etti. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur Hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek" demişti.

 NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır. 80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

MODA
Moda, özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terim. Moda, kelime anlamıyla toplumun tüketim trendleri belirleyen tüketim anlayışı olarak tanımlanılmaktadır. Moda bununla beraber, İtalyancada değişiklik gereksinimi veya süslenme özentisiyle toplum yaşamına giren geçici yenilik olarak geçmektedir. Modanın bir diğer anlamı da, belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür.

Nur Yerlitaş'ın ameliyat sonrası fotoğrafı! Kısa saçlı fotoğrafı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Ameliyat sonrası fotoğrafı kısa saçlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.