Nur Yerlitaş'ı klibinden atan Serkan Kaya kimdir?

Geçtiğimiz günlerde ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın bir sosyal medya hesabından yapılan canlı yayında şehitlerimize hakaret etmesi nedeniyle ünlü dostları teker teker sırtını dönmüştü. Demet Akalın, Öykü Serter gibi yakın dostlarının da sildiği Yerlitaş ise konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Bu isimler arasına arabesk müziğin yeni temsilcilerinden Serkan Kaya da katıldı. Peki Serkan Kaya kimdir? Nur Yerlitaş'ı neden klibinden çıkardı? Detaylar haberimizde...

Ünlü modacı ve moda programı jüri üyesi Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından yapılan canlı yayında "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" şeklinde konuşarak şehitlerimize saygısızlık etmiş ve birçok insanın tepkisini çekmişti. Yerlitaş'a kamuoyundan gelen tepkilerin yanı sıra yakın dostlarından da tepkiler gecikmedi. Başta en yakın dostları Demet Akalın ve Öykü Serter olmak üzere birçok isim Nur Yerlitaş'ı takipten çıkararak görüşmeyi kesti.

Bu isimler arasına arabesk müziğin yeni temsilcilerinden Serkan Kaya da katıldı. Ünlü şarkıcı Nur Yerlitaş'ın oynadığı klibinden, Yerlitaş'ı çıkarmak için tam 80 bin TL'yi gözden çıkardı. Peki Serkan Kaya kimdir? Nur Yerlitaş'ı neden klibinden çıkardı? Detaylar haberimizde...

serkan-kaya-kimdir--6565500

SERKAN KAYA KİMDİR

Aşıklar şehri Sivas’ta 1978'de dünyaya gelen Serkan Kaya; okul hayatını Sivas’ta tamamlamasının ardından askere gitti. Serkan Kaya, Sivas Endüstri Lisesi’ni bitirdikten sonra gittiği askerliğini Ankara Armoni Mızıka Birliği’nde tamamladı. Serkan Kaya, askerliği süresince müzikal bilgisini Türkiye’nin en önemli müzisyenleriyle birlikte geliştirdi ve görev gereği Türkiye’nin bir çok askeri birliğinde konserler verdi.

Vatani görevinin ardından İstanbul’a gelen Serkan Kaya, 2001 yılında ilk albümünü yayınladı. İlk albümünün ardından albüm çalışmasına ara veren sanatçı söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi. 2011 yılında ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ adlı albümüyle müzik piyasasında ‘bitti’ denilen arabesk müziğe yeni bir bakış açısı getirdi. Yaptığı müziği ‘Modern Arabesk’ olarak tanımlayan Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı.

‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ albümünün çıkış şarkısı olan ‘Sevemiyorum’ şarkısına klip çeken Serkan Kaya, daha sonra ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ ve ‘Zor Bela’ adlı şarkılarını kliplendirdi. Bu süre zarfında Türkiye’nin bir çok şehrinde konser veren Serkan Kaya, arabesk müzik formatına aykırı mekanlarda da ‘Arabesk Geceleri’ konseptini sokarak bir ilki başardı ve halkın büyük takdirini kazandı.

Serkan Kaya, İstanbul’da her Çarşamba düzenlemiş olduğu ‘Arabesk Geceleri’ konseptiyle Türkiye’nin bir çok yerinde konser verirken, Jolly Joker gibi arabesk müziğe aykırı sahnelerde de yer alarak Arabesk müzikte yeni bir çığır açtı. 3 yıllık bir çalışmanın ardından 16 Mart 2015’te ‘Gönül Bahçem’ albümü ile müzik sektöründe ‘Arabesk Müziğin Yeni Starı’ olarak gösterildi.

Türkiye’de ‘Arabesk’ müziği tekrardan canlandıran Serkan Kaya, ‘Gönül Bahçem’ albümü ile en çok satanlar listesinde uzun süre zirvede yer aldı. Albümün çıkış şarkısı olan ‘Kalakaldım’ ise radyo ve televizyonların yanı sıra dijital platformlarda da kendi tarzında en çok dinlenen ve indirilen şarkı oldu.


SERKAN KAYA ALBÜMLERİ

-Senden sonra ben 2001
-Aşk ne demek bilen var mı? 2011
-Gönül Bahçem 2015

cropped_content_nur-yerlitasi-klipten-atti_m82YbHkVSozD6g5

NUR YERLİTAŞ'I NEDEN KLİBİNDEN ÇIKARDI?

Posta'nın haberine göre; Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri tepki alınca klip çöpe atıldı. Kaya, 80 bin TL daha harcayıp klibin yenisi çekti. Toplamda 160 bin TL'ye mal olan klip bugün yayına girdi.

NUR YERLİTAŞ ŞEHİTLER İÇİN NE DEDİ?

Nur Yerlitaş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullanmış, bu sözler nedeniyle gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasında modacıya tepkiler yağmıştı.

Nur Yerlitaş'ı klibinden atan Serkan Kaya kimdir? ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş serkan kaya kimdir şehitler
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.