Nur Yerlitaş'a bir darbe daha!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, "Aman banane şehitler mehitler" söylemiyle büyük tepki çekmişti. Yakın dostu Öykü Serter de bu söyleme kayıtsız kalmayıp Yerlitaş'ı takipten çıkardı.

Şehitlerimize hakaret etmesinin ardından Nur Yerlitaş, kamuoyundan büyük tepki çekti. Yakın arkadaşları da Yerlitaş'ı teker teker takipten çıkarmaya başladı.

Yıllardır birlikte program yaptıkları Öykü Serter de Yerlitaş'ın şehitlerimize ettiği saygısızlığa kayıtsız kalmayıp eski dostunu tek kalemde sildi.

TEKER TEKER HERKESİ KAYBEDİYOR!

Nur Yerlitaş'ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya Yerlitaş'ın yer aldığı klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak onun olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı.

McKmjcPxjE2adiU1hgRWhA

Sosyal medya hesabını çok aktif kullanan şarkıcı Demet Akalın da yakın arkadaşı Nur Yerlitaş'ın hesabını takipten çıkardı. Ajda Pekkan da sahne kıyafetlerini hazırlayan Nur Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından sildi.

Nur Yerlitaş'ın skandal sözlerinden önce 1.4 olan takipçi sayısı skandal sözlerinden sonra 1.3'e düştü.

"ZAVALLININ TEKİ"

Nur Yerlitaş'ı şehitlere yaptığı saygısızlıktan dolayı sert sözlerle eleştiren bir başka isimde İsmail Türüt. Ünlü türkücü "Hem ismine hem de soyismine hiç yakışmadı. İkisinin de değişmesi lazım" dedi.

Sanatçı İsmail Türüt de Nur Yerlitaş'a şehitler için yaptığı saygısılık nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Bir programa katılan ünlü sanatçı çok sert açıklamalarda bulundu.

Kendisinin şehit dayısı olduğunu söyleyen İsmail Türüt "Şehitlik makamı çok büyüktür bunu anlamayan Nur Yerlitaş zavallının tekiymiş kendisini kınıyorum" dedi.

ismail-turutte-cemaa-64c77f69407a800956d1

"İSMİNİ VE SOYİSMİNİ DEĞİŞTİRSİN"

"İsmi Nur, hemen ismini değiştirmesi lazım" diyen ünlü sanatçı "Nur ama Nursuz gibi... Bence Nursuz olmalıdır. Soyadı Yerlitaş, yerli olamaz bu hemen kendisine yabancı yazmak lazım.

Hem ismine hem de soy ismine hiç yakışmadı. İkisinin de değişmesi lazım. O şehidi doğuran da bir kadın sen de bir kadınsın dikkat etmen lazım.

Bunlar bu değerlerden anlayamazlar anlayanları da afaroz ederler. Bu bölücüleri övenleri baş tacı ederler bu ülkede, bunları yaşadık. Nur Hanım'ın yaptığı ne ilk ne de son olacak. Özür dilemişse üstüne fazla gitmemek lazım ama ben kendisini şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Nur Yerlitaş'a bir darbe daha! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Demet Akalın öykü serter serkan kaya ajda pekkat şehitlere hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.