Nur Yerlitaş verdiği kilolar sonrası şaşırttı!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. Yerlitaş'ın zayıflamış görüntüsü görenleri şaşırttı.Vatandaşlar ünlü modacının yeni halini merak ediyorlar. Peki nasıl kilo verdi? İşte Nur Yerlitaş'ın yeni hali detayları ile haberimizde?

Bir dönem moda programında jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş bir süredir ekranlar yer almıyordu. Ünlü modacı uzun süre sonra görüntülendi. Modacının yeni hali ise görenleri şaşırttı. Kilo verdiği gözüken ünlü modacının yeni halini herkes merak ediyor.Peki nasıl zayıfladı? İşte Nur Yerlitaş'ın son hali... Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_11

Nur Yerlitaş geride bıraktığımız yılın son aylarında bir diyet programına başlamış ve kısa sürede hatırı sayılır kilolar vermişti.

11 AYA BÖLDÜ, TÜM KİLOLAR GİTTİ

Ekim ayında verdiği bir röportajda mide ameliyatı geçirmediğini ve kendi tabiriyle standartların üzerindeki kilosundan 11 aya böldüğü bir program sayesinde kurtulduğunu söyleyen Yerlitaş, profesyonel yardım alarak diyet yaptığını söylemişti.

HEM MİDE HEM PORSİYON KÜÇÜLDÜ

Kurallara uyduğu için midesinin ve doğal olarak da porsiyonlarının küçüldüğünü söyleyen Yerlitaş, bu yöntemi mide ameliyatı olmaktan daha sağlıklı bulduğunu da sözlerine eklemişti.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Evine gelen bir spor hocasıyla çalışmalarını sürdüren modacı yeni görüntüsüyle çok şaşırttı. Geride bıraktığımız yılın son aylarına oranla çok daha zayıflamış görünen Yerlitaş ya dediği gibi başarılı bir şekilde diyetini sürdürüyor ya da fikrini değiştirip ameliyat masasına yattı.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

1960 yılında dünyaya gelen Nur Yerlitaş diğer tanınmış lakabı ile Nurella 2015 yılında Bur Tarz Benim yarışmasında jüri olarak ekranlarda yer almıştır. Anne tarafından arap kökenli Siirt’lidir baba tarafından ise aslen Giresun’ludur.

Nur Yerlitaş İstanbul Karagümrük doğumludur, annesi, dayısı, Arap Cafer ve diğer dayıları İstanbul Tophane doğumludur.

Moda tasarımcısı Nur Yerlitaş Aralık 2015 itibari ile İşte Benim Stilim yarışmasından istifa ettiğini açıklamış ancak 2016 yılında yarışmaya geri dönmeye karar vermiştir.

KARİYERİ

Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

Gün içinde sürekli stresli olduğunu belirtiyor, stres atmak içinse bulaşık yıkıyor.
Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor.

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı.
Nur Yerlitaş daha önce hiç kimseyle ilişki yaşamadı.

Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde ünlü oyuncu Türkan Şoray’ı canlandırdı.

Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

FİLMOGRAFİ

Televizyon
Bak Kim Dans Ediyor (2007)
Yemekteyiz (2010)
Bugün Ne Giysem (2011)
Bu Tarz Benim (2014)
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) - 9. bölüm[8]
Video klip
"Türkan" - Demet Akalın (2011)
Reklam
Yedigün (2015)

MODA

Moda, özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terim. Moda, kelime anlamıyla toplumun tüketim trendleri belirleyen tüketim anlayışı olarak tanımlanılmaktadır. Moda bununla beraber, İtalyancada değişiklik gereksinimi veya süslenme özentisiyle toplum yaşamına giren geçici yenilik olarak geçmektedir. Modanın bir diğer anlamı da, belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür.

Nur Yerlitaş verdiği kilolar sonrası şaşırttı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş nasıl zayıfladı son hali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.